Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Napomena!

1.892 pregleda · 0 odgovora · otvorena 12.03.2007. u 11:11

Pošto su određene teme koje su različiti administratori postavljali pale u zaborav treba ih vratiti radi novih korisnika koji ih nikada nisu vidili.

VIJESTI

Par osnovnih stvari koje morate znati kod postanja vijesti:

1. Izlazak igara, screenshotova, patcheva, trailera ili bilo kakvog media materijala se ne smatra kao vijest kojoj ce biti mjesto na gamers.u.
Naravno ima izuzetaka ako se radi o jako iscekivanoj igri (kao HL2, DooM3) ili nekoj od multiplayer igara ciji je comunity razvijen u BiH (kao CS, WC3, CoD, BF42 i sl.).
2. Pisanje vijesti, NEMOJTE u kopirati vijesti sa drugih siteova, cak i prevod sa nekog od jezika na bosanski u potpunosti ce biti odbijen. Ako niste u stanju
da napisete sami vijest nemojte ni pisati jer ce nakon nekog vremena adminima dosaditi da odbijaju vase vijesti i bicete kaznjeni sa oduzimanjem gamers bodova ili eventualno
banom
3. Izvor vijesti, UVIJEK navedite odakle ste saznali tu vijest. Ako ne navedete najvjerovatnije da ce vas vijest biti izbrisana.
4. Procitajte vijest i po nekoliko puta da se uvjerite da nema gramatickih gresaka i da ste ispravno napisali ono sto ste zeljeli. Ne zelimo da imamo stvari poput ovih na stranici
"Da li ce ova igrica praviti veliku konkurenicu igrivosti drugim igricama" Ucite se na tudem neznanju
5. Vijesti U POTPUNOSTI moraju biti gaming related, stvari poput "Kradja keya Grubby-ju" "HeatoN-ov Package" "Virus taj i taj" nece biti prihvacene ili ce nakon kratkog vremena biti izbrisaen. Interviewi ce biti odbijeni, izuzev ako u interviewu
nije navedena neka vazna novost (npr. Interview sa Ericom Johnsonom..CS:CZ je obustavljen). Interviewi u kojima neki igrac daje svoje misljenje o xxx ce biti odbijeni.
6. Prelasci igraca ce se u nekoj granici tolerisati samo ako se radi o vrhunskim klanovima (SK, 64AMD, 4K i sl.)
7. Ako vam vijest bude odbijena nemojte zamarati admine zbog toga, jer necete nista postici.

SLIKA DANA

Posto medju nasim cijenjenim korisnicima postoji prilicna masa debila kojima se ne svidja odabir slika sedmice a meni se ne svidja sto nemaju sta pametnije napisati od: "bezze", "ne valja", "sranje" ti isti ce od danas pa nadalje i ubuduce biti banovani.

Ako ste vec ograniceni pa niste u stanju da date neki normalan komentar onda ga nemojte ni davati, ako nekog ovo vrijedja, zaista mi je zao te bi istog molio da se javi ili na ovaj topic ili meni na pm/gb pa da mu urucimo jednu lijepu novogodisnju nagradu.

Usput apeliram na administratore da se pridrzavaju ovoga, jer od ovoga sajta bi se trebao praviti normalan community a ne uteciste za djecu pobjeglu sa velikog odmora.

Hvala, maes ispred sebe samog. Zelim vam ugodan boravak na ovim stranicama.

SLIKA DANA

Molim vas kada nam saljete sliku sedmice, potrudite se da ta slika:

-neismijava nikoga
-neismijava bilo koju religiju
-neismijava retardirane ljude
-neismijava drugih ljudi mane
-slike koje su erotskog sadrzaja

Probajte da izaberete slike, a ne da nam saljete prvu sliku koju ste vidjeli. Time cete nam olaksati posao. A i bice dosta vise prostora da ljudi posalju normalnije slike!!!

Oni koji budu zanemarili navedeno bice kaznjeni samarom, oduzimanjem poena, banom!

SERVERI

Sljedece teme ce biti bachene u kantu + njihovi kreatori ce biti banovani sa ovog foruma

+ banovao me neko sa (EPN,TERRA,LOL itd)
+ kickao me neko sa (EPN,TERRA,LOL itd)
+ Ko je njemu dao admina (EPN,TERRA LOL itd)
+ Zasto nemogu uci (EPN,TERRA,LOL itd)
+ Kako da napravim svoj CS SERVER ? (IMAS TRAZI)

za sve ostalo slobodno se izjasnite , trazite pomoc ili slicno..

http://games.lol.ba
http://games.epn.ba
itd itd itd tu se slobodno mozete zaliti mi vam ne branimo.

pwnd by abasi
gamers.ba nije rame za plakanje.

TEME

Dragi posjetioci i memberi , zelio bih da vas naponem.Kao sto i sami vidite na dan postavite 20 tema "POMOC" "HELP" i slicno
od danas idemo drugacijim putem , svaka tema ove vrste koja u naslovu nenosi "ime problema"
npr

"Kako formatirati Ves Mashinu"
"Kako napraviti Jaja , sa pavlakom"

bit ce OBRISANA

a korisnik koji otvori ovakvu temu sa nazivom "HELP" ili "POMOC" ce dobit slap ili ban

Ovo je potrebno uraditi jer npr desi se da ima 10 istih tema , a preko search nemozete naci jer sve teme imaju naslov POMOC.

mp3

http://www.gamers.ba/procitaj.php?id=15495&forum=10

Lektire , Maturski itd.

lektire.org
lektire.net
itd

g.ba je Gaming portal ne biblioteka.

YouTube,VideoGoogle itd

http://www.gamers.ba/procitaj.php?forum=10&id=9645

MSN

Kod tema u kojoj je potrebna pomoć zabranjeno je pomaganje tipa : Dodaj me na MSN sendad cu ti , dodaj me na MSN da ti kažem itd.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.