Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Podforum?

0 pregleda · 20 odgovora · otvorena 12.03.2007. u 18:07

Napraviti nove pod forume?

Da 0 · 0%
Ne 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
Evo vidim da je se novi admin vec poceo privikavati na svoj poso!
Ja imam par ideja!
Ovako:

Posto su sve teme koje su bile postavljane , koje su takodje bile i zanimljive spale sa liste tj izgubile se!
Predlazem sledece!
Tema mp3 muzicka riznica je bila korisna dok je bila medju zanimljivim , tako da sada ne vrijedi svaki puta pretrazivati forum radi te teme kako bi se u njoj pitale neke stvari vezane za pjesme, stoga predlazem da se ako ikako postoji mogucnost napravi podforum [ ne caffe shop ] nego da se po mogucnosti doda jos jedan forum koji bi se zvao " mp3 zona " koji bi sluzio iskljucivo za mp3 pjesme !
Isto tako je i sa video klipovima , bila je linkovana tema , koja se izgubila , nemozemo svaki puta traziti temu da nesto napisemo u njoj , npr ja nadjem linkovanu temu napisem post na njoj i ko ce poslije mene to traziti da procita?? NIKO!
Isti slucaj sa youtube klipovima , napraviti i jos jedan pod forum koji bi se zvao " Video kutak "

Eto toliko molim da ako se moze ista od ovoga realizovati , da se realizuje ! ^^

P.S
STA MISLITE O OVOME MOLIM KOMENTARISITE !
mislim da to ne bi bilo loshe ali sad previse podforuma i nijje bas potrebno
nek to sve nekako svrstaju u jedan ili 2 podforuma
dobra ideja ali ipak se neslazem sa tobom ima previse podforuma
slazem se da ne treba da bude u coffe shop, mozda da se zove multimedia ili nesto slicno radi lakse preglednosti, sve sto ima veze sa video ili audio.
i ja mislim da netreba jer bitc ce previshe i nece se ni koristit...a ustvari za sta bi tii stavio pod forum?
Ne moraš svaki put traziti temu za mp3 i Yout Tube videoe , jednostavno ih nađeš jednom i favouriteaš ih .
Daesthanas je napisao/la:
Ne moraš svaki put traziti temu za mp3 i Yout Tube videoe , jednostavno ih nađeš jednom i favouriteaš ih .

A sta je s ostalim korisnicima?
Primjer ja u mp3 temu pitam za neki pjesmu i ko ce mi odgovoriti ?
Jedino onaj kome to zatreba , tj . onaj ko slucajno to procita !
A kada bi postojao odvojeni pod forum za to bilo bi mnogo bolje.

Zadnji edit: 12.03.07 u 18:52:39

dobro bi bilo kad bi se neki podforumi izbrisali dodali neki nove vrste ... i naravno novih moderatora...
NightWalker je napisao/la:
A sta je s ostalim korisnicima?
Primjer ja u mp3 temu pitam za neki pjesmu i ko ce mi odgovoriti ?
Jedino onaj kome to zatreba , tj . onaj ko slucajno to procita !
A kada bi postojao odvojeni pod forum za to bilo bi mnogo bolje.

Sa podforumom za mp3 bi došlo još milion tema , treba mi ova pjesma treba mi ona pjesma a ovo i nije mp3 reguest site tako da je podforum za tu svrhu nepotreban.
po meni netreba podforum, dobro je i vako... samo malo vise reda da se uvede, a vidim da novi admin je poceo raditi svoj posao kako treba!
za sve sto nije gaming ima caffe shop.
vise off-topic podforuma = vise spama.
Belma:) je napisao/la:
zasto ?
pa za sve ostalo non gaming ima coffe shop ..

potpisujem!!!!
bilo bi previshe tema kad bi se to tako napravila ovo sad se i moze tolerisati!!

Zadnji edit: 12.03.07 u 19:16:41

ama sta ce ti podforumi novi !? lawl

ovo ovako kako je EXTRA je !

ako nemas neku pjesmu a trazis je .. fino sebi skines:
- LimeWire : http://limewire.com (za PRO verziju pitaj mene)
- Bearshare : http://bearshare.com (za PRO verziju pitaj mene)
- YouTube : http://youtube.com ima svega i svacega sto ti treba i sto te zanima a hoces da ga DL-ujes a ne znas kako , skini sebi VDownloader i skidaj i YouTube klipove ..
- a neko je rekao kad nadjes neku zanimljivu temu na g.ba fino je stavis u favourites i neces je morati ponovo traziti ..
- mp3 zona postoji .. http://gamers.ba/procitaj.php?forum=10&id=15495
postaj sto ti treba eto ja cu je maksuz otvarati svaki dan ne bil kome udovoljio ..

poz. toliko od mene .. ako ti sta trebaa jos , javi se meni na PP ili msn !
sta ce nam novi podforumi puffff. ionako ih ima dosta bolje da u coffe shopu napravi se tema youtube kao sto kazes ili video kutak kako vec i stavit u zanimljive pa tamo postat a ne nove podforume otvarat...
Gledajuci iz 1 ugla nije losa ideja ali iz drugog jest...ali nek ostane ovako kako jest to je moje misljenje !!!
youtube teme, mi ne smetaju, samo mi smetaju one sa debilnim sadzajem, a takvih ima 95 %
zato mislim da bi se trebao ubaciti neki "DETEKTOR DEBILNOSTI", koji bi prije nego sto se neko registruje, prvo ga skenirao, i ako bi zakljucio da je debil, zabranio mu registraciju
Pa i ne bas
slazem se sa tim da se napravi taj podforum koji nosi naziv multimedija ali da se teme koje budu postavljene u taj podforum ne nalaze na pocetnoj stranici nego ko hoce da gleda klipove neke ili ko hoce da postavi temu da trazi neku pjesmu da ode u taj podforum a ne da se nalaze na pocetnoj jer ce tako samo teme koje imaju veze sa gamingom postisnut sa pocetne pa valja trazit tu temu u "trazi"
Trenutna hijerarhija je zaista odlična i funkcioniše, a umjesto da pravite brdo novih tema sa istim pitanjima koristite već postojeće teme i postajte tamo. Nema potrebe za novim podforumima radi par većih topica, koristite već postojeće.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.