Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje

Problem mp3

271 pregled · 7 odgovora · otvorena 05.04.2007. u 12:23

Imam ms-ov mp3 od 1Gb i problem je u tome kad ga ubaci u komp. on mi ga prepozna samo kao novi hardware,a nema vise da mi se pojavi u my computersu , mozeli se kako to napraviti
probaj na drugom windowsnu na drugom racunaru

ili probaj vako jer ja imam uvjek problema sa tim stickovima kad ih ima 4 samo problemi ....

http://gamers.ba/procitaj.php?forum=6&id=18463

procitaj i probaj

prebaci na drugi komp i formatiraj sa NTFS

edit

zamotaj u papir stavi 5 maraka i baci u kantu

salim se vrati ga odklesi kupio dobio

neispavan je ...

sretno
Vec sam pokusava na drugi comp i nista, a problem je u tome sto ga nemogu ni formatirati jer mi se uopste ne pojavi i my computersu
Xeon brate,vec je duze u mene mp3 i radijo je sve do jucer sada odjednom ovaj problem nemogu ga cak ni upaliti
Mp3 playeri (osim naravno Sony-ja i Apple-a) se kvare kad ih ružno pogledaš i raja ih non stop vraća na reklamaciju, zato i ti to odma nosi ako ti je pod garancijom.
Znali netko gdje bih mogo skinuti novi software za mp3
desnu klik na My Computer pa manage...vidi preopzna li ga tu...ako je onda opet desni klik na taj mp3 disk i foramat..ako i tada ne pozna neispravan je 100%
Kao sto ti je reka, desni klik my computer pa menage...Imas dole Disk Menagement pa ako vidis disk sam ga formatiras u fat32....Ako ne probaj naci drivere za njega na netu ili neki software.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.