Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Najava za MC g.ba World

274 pregleda · 18 odgovora · otvorena 29.05.2012. u 22:24

Djeste raja !

Ev novi projekat koji sam smislio Gamers.ba MINECRAFT WORLD !
Sve u stilu g.ba ! 
Izbrisao sam ovaj world slucajno a bio sam celu ovu poljanu uradio ! 
jedno 15 kuca u znaku narandzastog skina i za svaki skin po 15 kuca ! ali jbg nisam save ! -.-
I dali se world moze upload pa da neko skine ? Meni nije problem to napraviti svakako volim igrati MC ! po danu kada je vruce mrzime ici napolje ! 
Naravno da može, na planetmc, uploadovat ćemo preko našeg kanala, ili će to legend upload, on je 1337 tamo :3
Brix je napisao/la:
Naravno da može, na planetmc, uploadovat ćemo preko našeg kanala, ili će to legend upload, on je 1337 tamo :3
I Brix svidzali ti se ideja ?
Akali je napisao/la:
I Brix svidzali ti se ideja ?
Naravno, svaku ideju cu ja nagraditi, ako bude u potpunosti realizirana, nadam se da neces brzo odustati i da to nece ostati samo na ovome 
Brix je napisao/la:
Naravno, svaku ideju cu ja nagraditi, ako bude u potpunosti realizirana, nadam se da neces brzo odustati i da to nece ostati samo na ovome 
Necu odustati jer ! ocu da uradim stv jer je meni dosadno nemam sta raditi ko budala sjedim lezim spavam !
A mogu uraditi ovo !  Brate Pocinjem sa radom za jedno 5-10m 
"Meni nije problem to napraviti svakako volim igrati MC ! po danu kada je vruce mrzime ici napolje "

WATAFAK U ARE NO LAJFERU

Post dobio šamar od Brix

Das ist majnkraft. 
wxn je napisao/la:
Das ist majnkraft. 
OKEY GUYS ITS OKEY GUYS
742 je napisao/la:
"Meni nije problem to napraviti svakako volim igrati MC ! po danu kada je vruce mrzime ici napolje "

WATAFAK U ARE NO LAJFERU
Ja sam napolju cim dodzem iz skole ali cim tmp 26-27 ja nemogu izdrzati ! -.-

OKEY GUYS gajs gasj dajne majne crafte
Brix je napisao/la:
Hoce li u buducnosti biti realizovani naski Shipwreck serveri?
742 je napisao/la:

WATAFAK U ARE NO LAJFERU
šta ti pričaš, morao sam te kick da bi izašao sa servera.

Post dobio aplauz od Brix

Nikola je napisao/la:
šta ti pričaš, morao sam te kick da bi izašao sa servera.
Ne igram majnkrafta od prošle godine ako mi vjeruješ.
EmchO je napisao/la:
Hoce li u buducnosti biti realizovani naski Shipwreck serveri?
Lave moj, to su mape obicno za 2-3 max igraca, samim time ne isplati se dizati adventure map server...
Brix je napisao/la:
Lave moj, to su mape obicno za 2-3 max igraca, samim time ne isplati se dizati adventure map server...
Mozete onda svijet napraviti i u mceditu staviti 10ak mapa koj esu replayable pa nek idu ...
Gta_player je napisao/la:
Mozete onda svijet napraviti i u mceditu staviti 10ak mapa koj esu replayable pa nek idu ...
Čemu komplikacije?

Bit će 5 igrača dnevno na serveru, a mašina je 100€, ne isplati se.
Brix je napisao/la:
Čemu komplikacije?

Bit će 5 igrača dnevno na serveru, a mašina je 100€, ne isplati se.
Ma nerazumijes .
Na serveru otvoris novi world preko multiworld plugina ne novi server vec world sa odvojenim invom .
Nema razloga placati server novi kad moze taj
Ma nerazumijes .
Na serveru otvoris novi world preko multiworld plugina ne novi server vec world sa odvojenim invom .
Nema razloga placati server novi kad moze taj
Ma to jede memoriju, prostor,sve jede, razmislit ću, ali prvo da malo u "red" dovedem surv.
Brix je napisao/la:
Ma to jede memoriju, prostor,sve jede, razmislit ću, ali prvo da malo u "red" dovedem surv.
aha , ok onda .
BTW Ozbiljno ocel biti PVP da znam sta da stavim na pmc ?
aha , ok onda .
BTW Ozbiljno ocel biti PVP da znam sta da stavim na pmc ?
Vidit cu da bude command pvp on pvp off

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.