Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Nekvalifikovani admin.

485 pregleda · 16 odgovora · otvorena 06.06.2012. u 22:02

Na serveru Gba minecraft stigao je novi Admin Miloš
(ko ga je izvadio i iz koje dubine Mordora je izvadjen nznam)
Coveku je lepo nzna komande boli ga uvce decko svira frulicu ovcama.
Rekao asm nakvalifikovani zato sto :
1)nzna komande ni za fac. a ne za admina.
2)neko od igraca mu je trazio da mu napravi infinity water (4 kocke sa vodom) on je odleteo u vazduh i na visinu od 20-30 blokova stavio vodopad.
itd mogao bih nabrajati bisere do sutra.
kao i bacanje itema igracima .(Potione za enchaint itd.)
Iako smo se svi lepo ismejali cobanu koji nije znao 1-2 komande pa cak je mislio da sme da napravi end portal,msm da je krajnje neukusno da se takav sapke nadje na poziciji admina,
I da izgovor za sve te bisere bio je da je on admin tek 1 dan.
Msm da admin nema veze sa znanjem pravljenja takvih stvari.
MOLIO BIH CELU EKIPU GBA DA STO PRE UKLONE TU SPRNJU OD ADMINA SA SERVERA ! ! !
On je testni admin, i samim time, sam sebi skuplja minuse.
Bas si hejter ocm  
Brix je napisao/la:
On je testni admin, i samim time, sam sebi skuplja minuse.
naucen nije rodio niko...
On je testni admin!

brix, hahahahahah botu!:D

MORGANjeLOW! 

Post dobio šamar od Brix

testni admin ali vazno da zna da deli iteme po serveru...
Ako zelis sliku brix samo reci..
Andrija96 je napisao/la:
testni admin ali vazno da zna da deli iteme po serveru...
Ako zelis sliku brix samo reci..
Bio je event, liku su pokupili iteme, on nije tražio to, tražio je samo levele, i dobio je pola levela što je izgubio i šta sad?
Brix nemoj se ljutiti ali to sto ti je on rekao je cista laz,EVO VELIKE ISTINE ,ja sam se spawn u zidu urmo sam i trazio lvle nazad ,on mi je dao 4-5 lvl nazad iako sam ima skoro 40 nebitno,chat u kom sam milosu trazio lvl je video i sph koji je rekao ajde daj mi meni onda milos je rekao ok dacu i tebi BEZ IKAKVOG RAZLOGA!
Tako da brix nije bilo nikakvog eventa..
Andrija96 je napisao/la:
Brix nemoj se ljutiti ali to sto ti je on rekao je cista laz,EVO VELIKE ISTINE ,ja sam se spawn u zidu urmo sam i trazio lvle nazad ,on mi je dao 4-5 lvl nazad iako sam ima skoro 40 nebitno,chat u kom sam milosu trazio lvl je video i sph koji je rekao ajde daj mi meni onda milos je rekao ok dacu i tebi BEZ IKAKVOG RAZLOGA!
Tako da brix nije bilo nikakvog eventa..
ae ne mori

Post dobio šamar od Brix

Namazo sam vrat kajmakom, izgorio ko privrata danas.

Post dobio šamar od Brix

Andrija96 je napisao/la:
Ako ti je dosadno slobodno prosetaj velik je ovaj forum..
Riješit ću to, a de ti meni odgovori, što ti je stalo toliko da on izgubi poziciju administratora*?
Seksanna je napisao/la:
Namazo sam vrat kajmakom, izgorio ko privrata danas.
meni su privrate izgorile 

Post dobio šamar od Brix

A i sramota je to sto je Edden izgubio admina bio je jedan od najboljih koje znam na serveru ,a admina dobio onaj papak sugavi..
Andrija96 je napisao/la:
A i sramota je to sto je Edden izgubio admina bio je jedan od najboljih koje znam na serveru ,a admina dobio onaj papak sugavi..
Ti tu nisi da vrijedas nekog admina i zoves ga raznovrsnim imenima,ta niko se nije rodjen naucio,i ja kad sam tek dobio admina nisam znao nijednu komandu eo sad skoro sve znam..

Ti ako zelis mozes prijaviti nekog admina za iskoristavanje svoje pozicije meni na PM ili Brixu,a ne preko teme vrijedjat covjeka! Ako se Brix slaze,LOCK!

Brix se slaze u potpunosti.

Post dobio aplauz od Brix

EVO I SLIKE ZA SVE KOJE ZANIMA .... VAZNO DA TO ZNA DODATI SEBI I IGRACIMA ,A TO STO NZNA DA NAPRAVI WATER SOURCE NISTA...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.