Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GAMERS.ba AntiCheat [MC]

889 pregleda · 17 odgovora · otvorena 02.06.2012. u 09:34

Kako smo dodali novi AC na server koji ima mogućnost manuelnog dodavanja black kodova za različite hackove. Iskoristio sam svoje poznanstvo sa jednim koderom iz Kanade(kojem se ovom prilikom zahvaljujem, prevest će on sebi to preko google translejta HHAHA) i on mi je pomogao pri traženju novih i dodavanjem tih kodova.

Ja i BlooD smo testirali neke(nećemo imenovati) i uspjeli smo blokirati skoro sve.

Blokirano(postotci se odnose samo na one koje smo mi probali, nismo sve ) :

-FLY(100%)
-NUKER(100%)
-FAST BLOCK BREAKING(100%)
-JESUS MOD / WALKING OVER WATER MOD(100%)
-XRAY(90%)
-PVP AIMBOT (90%)
-PVP AUTO KILL(80%)
-PVP ONE HIT KILL (75%)
-FAST MOVING (100%)
-ZOMBE MOD(100%)
-CJB(100%)
-NODUS(testing, bit' će edit)

Nadam se da će sada svi imati ugodniju igru!
sve je ovo super al na serverima je najcesci wh trebate stavit ono da ih automatski izbaci server i uzme ss kad stisnu f9 f10 f11 f12
Pandzinho je napisao/la:
sve je ovo super al na serverima je najcesci wh trebate stavit ono da ih automatski izbaci server i uzme ss kad stisnu f9 f10 f11 f12
Jel ti vidiš da je ovo Minecraft, a ne Counter-Strike?

Nije CS jedina igrica za koju postoje hackovi
hahaha izvini moj bed al mogli bi ovo i za kantera probat napravit :P
Pandzinho je napisao/la:
hahaha izvini moj bed al mogli bi ovo i za kantera probat napravit
Koliko sam ja upoznat sa time, rade anticheat za gather
Brix je napisao/la:
Koliko sam ja upoznat sa time, rade anticheat za gather
Ne znaš koliko ćeš pregleda imati, zbog ovog GAMERS.ba AntiCheat. Svi će misliti da je za Gather.
simba je napisao/la:
Ne znaš koliko ćeš pregleda imati, zbog ovog GAMERS.ba AntiCheat. Svi će misliti da je za Gather.
Sad ti hoćeš reći da je kao tvoj gather popularan? D
simba je napisao/la:
Iskreno, ja i konto' da je za Gather AC; kad vidim nake' 'Jesus over water' kontam jel dobar ovaj Brix :p
a kmee nmg vise nodus ( (just dzoking )
sad hackovi pjevaju but you didnt have to cut me off.
Sreca sto nemam hax jos od 1.0.0
Kako mozete igrat MC

Post dobio šamar od Brix

nemora se cheat ukljuciti samo na f9 u igri moze prije igre i ostavi upaljen cs i poslije toga udje na neki server i anti cheat ne reaguje znaci nemora stsnuti f9 na cw moze prije ali ostane wh upaljen
:|
Sulejmann je napisao/la:
nemora se cheat ukljuciti samo na f9 u igri moze prije igre i ostavi upaljen cs i poslije toga udje na neki server i anti cheat ne reaguje znaci nemora stsnuti f9 na cw moze prije ali ostane wh upaljen
Pa jel ja trebam sad dijelit šamare jer ste toliko nedokazni.

OVO JE MINECRAFT PODFORUM, ZATO NEMA NIKAKVE TEORETSKE ŠANSE DA OVO BUDE ANTICHEAT ZA CS,

OVO NIJE AC ZA CS, OVO JE ZA MINECRAFT
Sulejmann je napisao/la:
j**o ti sebe.

Čitaj temu malo.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.