Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Hakovan Republic Of Gamers

391 pregled · 20 odgovora · otvorena 22.09.2012. u 14:58

Hahah, interesantno..

Meni lično žao jer prave samo takve komponente šteta što su toliko skupe i što su količinski ograničene.
hahahha, stvarno zanimljivo al po tekstu se vidi da su neka djeca ovo uradila :S
hahahahahaha zanimljivo

Ovo su neka djeca garant
ahhaah pustite djecu nek se igraju AHHAHA
E ne mogu da vjerujem, svasta. Neka su ih, svaka im cast.
Gta_player je napisao/la:
Koji debil mi vrijedja vjeru sve mu ******
"Koji debil mi vrijedja vjeru sve mu ******"

Ti da si iole vjernik, ne bi piso te zvjezdice.

Ne bi me čudilo da još sajtova danas padne. Na kraju krajeva, sami su krivi.
DZAVID je napisao/la:
"Koji debil mi vrijedja vjeru sve mu ******"

Ti da si iole vjernik, ne bi piso te zvjezdice.

Ne bi me čudilo da još sajtova danas padne. Na kraju krajeva, sami su krivi.
Inace , cekam samo da vise youtube i google obore , nerazumijem zasto ove neduzne stranice napadaju
Kapa dole .
OOOOOOOJ sto me prepade ova muzika
Hehe, ajd da je ovaj put bar vjera u pitanju, a ne neki djecji kontest "Tko ce skinut vecu stranicu" :D
Bez potrebe se pravi frka oko ovog filma, ja kad sam pogledao 30 sekundi onog "trailera" vidio sam da je to neki niskobudzetni film. A da je retard koji ga je pravio, samo neki pacenik koji pokusava privuci paznju.
Gta_player je napisao/la:
Inace , cekam samo da vise youtube i google obore , nerazumijem zasto ove neduzne stranice napadaju
Samo sanjaj da ce Google pasti.
chaseN1 je napisao/la:
Bez potrebe se pravi frka oko ovog filma, ja kad sam pogledao 30 sekundi onog "trailera" vidio sam da je to neki niskobudzetni film. A da je retard koji ga je pravio, samo neki pacenik koji pokusava privuci paznju.
Najgore je što se u zadnje vrijeme spominje da taj film uopšte ne postoji, nego samo taj triler na youtube. Amerika stoji iza svega ovoga, znamo kako to oni rade "Zavadi, pa vladaj" Gori su ovi muslimani u arapskim Zemljama što su počeli sad i da ratuju između sebe i uz to ubijaju američke izaslanike. Nemamo mi ništa sa tim, kad je jasno u Kur'anu navedeno da onaj ko bude vrijeđao Islam, Muhammeda a.s i ostalo, neće dobro završiti tj. neće ga se niko sjećati.
KRY1337 je napisao/la:
Samo sanjaj da ce Google pasti.
Bgm. to je i za sanjati teško

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.