Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem sa CHITERIMA na BIHNET serverima!!

485 pregleda · 27 odgovora · otvorena 16.02.2007. u 06:54

Moze li se sta uradit da se sprijeci to sranje vise ....? Jer nema dana da na server ne udje neki retardiranni debil sa CHITOM i sjebe svima cef da igraju csa kao normalni ljudi !!??!!
               RuLf0rg je napisao/la:
zato sam prvotno uzeo pincom konekciju imam fino pincom(monet) server nema citera ako udje neki 3 admina su najmanje na serveru koji su cudo admini

hahahahaha

nisam vidio smijesniju pricu

u zivotu isam vidio gori server...

STEAM & TERRA RULEZZZ !

I KGB !
               nokia3310 je napisao/la:
steam !!!

a i admini npr ujutru ih nema, ja mislim da trebaju malo da gledaju ko igra dobro i ko bi mogao biti dobar admin... i da mu daju jer igra ujutru, a vako uletim npr na lol i debil za**** citavu igru

stvar je u tome sto admini imaju jos poslova osim igranja cs...

npr : ja idem u skolu i pokusajem koliko god mogu da ulazim na server jer sam stalno tu kad god mogu....
pokusajm sto vise da budem na serveru

tako i ostali admini koji su tamo

Rado bi ja uzeo STEAM al to i jest problem sto se ovjde nema gdje nabaviT u pm ... Pitao sam i po sarajevo, cak i tamo nema .... jbg !!!! A i ja se slazem da treba jos admina na serverima barem jos 2 ili 3 admina al da dobije neko ozbiljan !!
               rudi je napisao/la:
stvar je u tome sto admini imaju jos poslova osim igranja cs...

npr : ja idem u skolu i pokusajem koliko god mogu da ulazim na server jer sam stalno tu kad god mogu....
pokusajm sto vise da budem na serveru

tako i ostali admini koji su tamo

ma jarane ima tu puno pitanja...

zasto se ne dijele npr slotovi onima koji su uvjek u vrhu a je***u se po pola sata da udju na server, i zasto je nemoguce da na npr logosoftu se pojavi neki novi admin. admini su sve ili jarani od bodea (cast izuzetcima)
               pschycON` je napisao/la:
a vidite svi kad ima citera nejma admina a ja sam neki dan ushao na server doso je admin:daesthanas
i ja sam mu reko prva runda na dd2 posle toga ja mu reko da restartuje on mene bana seljak zesci daje svima svoj pw od admina na bihnetu da svi koriste onda neki dan bio citer on bio tu ja mui reko banuj ga on mi kaze neko sranje koristi admin chat nije normalan ja nemogu da vjerujem kakvoj su budali i seljaku dali admina pa se sad folira sto ima admina banuje nubove i ostale a nece citere hebem ti ***** > > > > > >
ko je za da se oduzme admindaesthanasu na bihnet serveru

Zamolio bih admine da mi skinu ban molim vas

znaci ti si noob?? jer sam kazes da te banovao a kazes da nece citere al samo noobove..
logosoft i terra najjaci...admina UVIJEK ima i igras k'o covjek...
Fakat je tako , i ja sam jedno vrijeme se furao na čitove i poslije skotnao da ne znam igrati , lafo se samo furao i sinoc igrao na epn-u mech i dobio ban jer sam prije bio čiter...

A za bih net ce se lako kad ima admina citera nema ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.