Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem sa CHITERIMA na BIHNET serverima!!

485 pregleda · 27 odgovora · otvorena 16.02.2007. u 06:54

Moze li se sta uradit da se sprijeci to sranje vise ....? Jer nema dana da na server ne udje neki retardiranni debil sa CHITOM i sjebe svima cef da igraju csa kao normalni ljudi !!??!!
MOze pasha moj uskoro ce biti KZ server i udi igraj boli te briga neka chita do Bajrama nista tebi ne steti
to ti nije problem samo bihneta vec i svih servera i jedino sigurno rjesenje ti je STEAM, a bez steam,a to se moze rijesit jedino da bude veci broj admina koji ce PRATIT a ne nekoga banovat po skoru sto u vecini slucajeva i rade, po tom pitanju su ti najbolji terra, sbb, kgb serveri otidi tamo pa igraj pa vidi jel neko nekog proziva za cit il nesto slicno il Ti pokusaj to nesto da uradis pa vidi kolko ces igrat . . .
dok ima CS.a ima i citera pomiri se s tim
Outlandish je napisao/la:
MOze pasha moj uskoro ce biti KZ server i udi igraj boli te briga neka chita do Bajrama nista tebi ne steti

Kad ce tacno to biti...
Jel ima na forumu...
Bihneta ili nekog drugog servera...
I meni je vise dosadilo igrati protiv citera....
A i ovi admini dobiju admina na public i na cw serveru i samo igraju na public,a cw ko zastoo ...
Kad ce tacno to biti...
Jel ima na forumu...
A i ovi admini dobiju admina na public i na cw serveru i samo igraju na public,a cw ko zastoo ...
               PichaR^ je napisao/la:
Kad ce tacno to biti...
Jel ima na forumu...

cw zna se za sta sluzi za meceve a public je za free igranje tako da nece admin provjeravat cw jedino ako se ne igra kakav mec...
zz
zato sam prvotno uzeo pincom konekciju imam fino pincom(monet) server nema citera ako udje neki 3 admina su najmanje na serveru koji su cudo admini
treba DATI JOS KOJIEG ADMINA PA DA IH CESCE IMA NA SERVERU
               eLfen0men0 je napisao/la:
to ti nije problem samo bihneta vec i svih servera i jedino sigurno rjesenje ti je STEAM, a bez steam,a to se moze rijesit jedino da bude veci broj admina koji ce PRATIT a ne nekoga banovat po skoru sto u vecini slucajeva i rade, po tom pitanju su ti najbolji terra, sbb, kgb serveri otidi tamo pa igraj pa vidi jel neko nekog proziva za cit il nesto slicno il Ti pokusaj to nesto da uradis pa vidi kolko ces igrat . . .
dok ima CS.a ima i citera pomiri se s tim

a sta ti mislis na steamu nema citera a daj molim te
terra best server nikad nema citera
a vidite svi kad ima citera nejma admina a ja sam neki dan ushao na server doso je admin:daesthanas
i ja sam mu reko prva runda na dd2 posle toga ja mu reko da restartuje on mene bana seljak zesci daje svima svoj pw od admina na bihnetu da svi koriste onda neki dan bio citer on bio tu ja mui reko banuj ga on mi kaze neko sranje koristi admin chat nije normalan ja nemogu da vjerujem kakvoj su budali i seljaku dali admina pa se sad folira sto ima admina banuje nubove i ostale a nece citere hebem ti ***** > > > > > >
ko je za da se oduzme admindaesthanasu na bihnet serveru

Zamolio bih admine da mi skinu ban molim vas

Zadnji edit: 16.02.07 u 12:33:39

RuLf0rg je napisao/la:
zato sam prvotno uzeo pincom konekciju imam fino pincom(monet) server nema citera ako udje neki 3 admina su najmanje na serveru koji su cudo admini

dobar ti bola nisi svaki dan najmanje 2 citera a admina nema nidje
eto servera admin n00b(tajs jos mu je nick Hail)citeve ima eto servera...ali su mi uzeli admina trebalo im je 4 mjeseca da skontaju....cc pincom sranje STEAM rulez
meni samo nije jasno cemu sluzi onaj cheating death,kakvu on funkciju ima

united admins oo yeah
[URL]217.75.192.82:27015 - pw lol - danke : )[/URL]
Ej jarane tako ce ti biti cijeli zivot ... JBO majku ko je napravio cit ... et admini slabo to kontrolisu ... !
izbrises CS i mirna bosna,nema cheatera nema nervoze,moja ti je preporuka od srca.......
steam !!!

a i admini npr ujutru ih nema, ja mislim da trebaju malo da gledaju ko igra dobro i ko bi mogao biti dobar admin... i da mu daju jer igra ujutru, a vako uletim npr na lol i debil za**** citavu igru

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.