Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ADSL bihnet problemi

369 pregleda · 9 odgovora · otvorena 25.05.2007. u 19:46

Da li jos netko ima problema sa ovim bihnet-ovim ADSL ili je to samo do mene.Uvijek mi modem se kao resetuje,samo sto se konektujem ono me diskonektuje i opet dole na modemu "blinka" i dok je on opet spreman,ja samo sto se konketujem,isto mi se desi ponovo.

Je li to mozda do mene problem nekakav ili ima jos netko?Ako je do mene da znam sta cu
Jarane sigurno ti se sebao MODEM.. jer nemoze do konekcije bit, ipak je to adsl..

pogledaj mozda ti se kablo negdje lomi ili se pokvarilo...

ako ne kupis novi modem
probaj resetovat modem rucno sa cackalicom .... a ako ne zovi bih net i nek ti pomazu
ma nekad je uredu,a nekad jednostavno poludi *****e mu ga vise...preko dana je najgore ***ami..nikako da budem online =)
ej ma znam.tako je i u mene bilo sranje.stalno pucalo.na pocetku.ono nisam znao dok nisam nazvo ADSL ekipu u mamu im ebo.eto tako ces da rijesis problem.zato jer je to do njih
Do tebe je.
meni se rekonektuje ponekad pa popusim disc...Treba bihnetu je***i *****,najveci su lopovi na balkanu!!!Imaju naj neefikasnije osoblje na ****nom svijetu..prave toliko gresaka da ih sad ne zelim ni nabrajati!! ****mo im *****!
Do tebe je 100% , nazovi HELP Desk 1444

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.