Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Odabir graficke !

135 pregleda · 5 odgovora · otvorena 14.04.2012. u 14:26

Pozdrav . Pokvarila mi se graficka nvdia gForce 8500. Bio sam zadovoljan sa njom, ali posto joj ima 4-5 godina pokvarila se :S. Eh sad pitam nekog ko se razumije u graficke, koju graficku da uzmem ? Treba mi neka gejmerska, 1gb. i koliko kosta otprilike ?
Bio bih zahvalan 
MSI GeForce GTX 570 Twin Frozr III Power Edition OC
Prava gejmerska
Treba da mi dodje ovih dana 

Post dobio šamar od Soviet

Kakve su ti ostale komponente 
Kakvo ti je napajanje 

Ako je neko fush; Uzmi GeForce GT220 1GB DDR3 bolja je od 8500GT a kosta 90KM.

Gamersku graficku ispod 350KM nemozes naci.-

http://www.plus.ba/proizvodi/opis/?id_pro=356

92.08KM

@Kemo nemoj se kurčiti dan ga j**o  bilo je na vjestima da ce tebi doci GTX570.
Zavisi koji imas napoj.

Preporucujem HD 4850,4870,4890

Geforce GTX260,GT9600,GT 8800,imas jos par,al napisi koja ti je napojna jedinica i koliko mislis tacno para dati za nju.

@ _Kemo_

Kako te bolan nije vise stid,pa na svakoj slici u raznim galerijaama,na svakoj vijesti o hardveru,na svakoj temi o grafama pises kako ti "treba za koji dan doci" ta graficka.Pa koga to briga?
Dzaba da imas GTX 458745 sa 50pentabajta VRAMa-nit znas sta ces snjom,nit je mozes koristiti kako treba -.-
_oma_ je napisao/la:
Zavisi koji imas napoj.

Preporucujem HD 4850,4870,4890

Geforce GTX260,GT9600,GT 8800,imas jos par,al napisi koja ti je napojna jedinica i koliko mislis tacno para dati za nju.

@ _Kemo_

Kako te bolan nije vise stid,pa na svakoj slici u raznim galerijaama,na svakoj vijesti o hardveru,na svakoj temi o grafama pises kako ti "treba za koji dan doci" ta graficka.Pa koga to briga?
Dzaba da imas GTX 458745 sa 50pentabajta VRAMa-nit znas sta ces snjom,nit je mozes koristiti kako treba -.-
+1

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.