Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Driver ATI HD3450

134 pregleda · 11 odgovora · otvorena 10.04.2012. u 10:35

Ovako kupio sam prije neki dan graficku ATI HD3450 skinem drivere i ta govna i sada kada ocu da otvorim te drivere tacnije ono control center izbaci mi "http://pokit.org/get/?4aa5034d74f7fa21b8dce6b30eb3781c.jpg", i kada ocu npr. da otvorim cs nemoze mi openGL mode, nego samo softwer dali neko moze pomoc ? Prijasnja graficka geforce 7300GS
Prvo izbrisi stare drivere od te 7600 graficke kartice RR pc, pa tek onda pokreni drivere od te nove HD3450

Mozda su ostala ona sranja ( registry ), pa ti preporucujem CCleanerom da unistall ako je nesto ostalo.

Mozda si pogresne drivere skinuo, probaj ove skinuti pa javi ako radilo :

ovde
Jesi siguran da si instalirao prave drajvere?
KRYSTAL je napisao/la:
Jesi siguran da si instalirao prave drajvere?
Trebalo bi imas ti link neki?
orochiiiii je napisao/la:
Prvo izbrisi stare drivere od te 7600 graficke kartice RR pc, pa tek onda pokreni drivere od te nove HD3450 ;D

Mozda su ostala ona sranja ( registry ), pa ti preporucujem CCleanerom da unistall ako je nesto ostalo.

Mozda si pogresne drivere skinuo, probaj ove skinuti pa javi ako radilo :) :

ovde
Evo skino sam, instaliro i opet isto .... Nije mi to ni vazno toliko ... nego jeli mi zbog graficke ili sam ja nesto na kompu pokvario pa mi na cs nemoze OpenGL mode ili je do tih drivera ?
C31 je napisao/la:
Evo skino sam, instaliro i opet isto .... Nije mi to ni vazno toliko ... nego jeli mi zbog graficke ili sam ja nesto na kompu pokvario pa mi na cs nemoze OpenGL mode ili je do tih drivera ?
OpenGL ti neradi upravo zbog odgovarajucih drivera za graficku, brisi ponovo sve i skidaj nove.
C31 je napisao/la:
Skino sam sad mi moze otvoriti control center ali nemoze u cs OpenGL mode .....
jesi instaliro sve NETFrameworke ?
torQ7u je napisao/la:
jesi instaliro sve NETFrameworke ?
da

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.