Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Fraps ogroman pad fpsa problem

120 pregleda · 6 odgovora · otvorena 17.04.2012. u 13:58

Pozdrav svima , kad god snimam frapsom neku igricu fps mi padne brzo sa 60-70-100 na 15-20
Snimam u half size jer je kao brze ali nece opet mi staje **** pada fps
Moja konfa :
Pentium (R) Dual core CPU E5300 @2.60Ghz 1.60ghz
RAM : 4,00GB (3,5 Usable)
Windows 7 ultimate 32-bit
ATI Radeon HD 4500 Series

Pomozite pls
Pošto snimaš u minecraftu stavi particles decreased, clouds off, show bobbing off i najbitnije smooth-lighting: off, po želji možeš i performance staviti na max fps i graphics na fast.
Kao prvo ta konfa ti je preslaba da bi sa frapsom snimao,jer on uzima puno resursa tako da ti je tu konfiguraciji problem.

Probaj sa CamtasiaStudio-om v7 snimati! i smanji detalje,smooth itd.
Brix je napisao/la:
Pošto snimaš u minecraftu stavi particles decreased, clouds off, show bobbing off i najbitnije smooth-lighting: off, po želji možeš i performance staviti na max fps i graphics na fast.
Ma ugaseno je to sve sve sam na najmanje pa j***
Ali probacu sa tim sto dole ovaj reko
_oma_ je napisao/la:
Kao prvo ta konfa ti je preslaba da bi sa frapsom snimao,jer on uzima puno resursa tako da ti je tu konfiguraciji problem.

Probaj sa CamtasiaStudio-om v7 snimati! i smanji detalje,smooth itd.
#rofl
Ja sa svojom konfom (vidi profil) koja je skoro duplo slabija izbacim 50+ fps kad snimam igrice s Fraps-om, tako da do toga vjerovatno nije :)

@tema: Fraps je težak program za snimanje, treba ti milion MB prostora na HDDu da stane to sve. A uostalom, ja dok s Frapsom snimam padne malo fps, ali na snimku nema te vrste laga, već samo dok se snima. Tako da ti ne znam puno pomoći :\
Pogasi sve programe, snimaj na particiji koja ima više prostora, smanji sve detalje u igrici koju snimaš, itd. Osnovno. Ako ne pomogne, ne znam fkt :\
imam i ja taj problem i a imam jaci PC od tebe al sam rijesio problem tako sto sam na opcijama na frapsu povecao fps na mislim da je bilo 15-200 , tako nesto i radilo je bez problema
zaboravi da ces sa dual core procesorom snimat u frapsu
ja snimam sa quadom i jakom frekvencijom i opet mi padne fps i jacim igrama najbolje je snimat sa MSI AFTERBURNEROM vjeruj,manje pada fps i manje zauzuzimaju fajlovi i plus ne pravi glupe splitove kao sto to radi fraps,mislim da fraps svakih 4GB napravi novi file a to se desi sad pa sad

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.