Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Spec Ops: The Line

160 pregleda · 7 odgovora · otvorena 29.06.2012. u 20:30

Pozdrav svima 

Evo došlo je vrijeme za novu igru, ovaj put se radi o TPS igri ratnog žanra, Spec Ops: The Line

Igra je izdata od strane 2K Games-a, mnogi će prepoznati ovo zbog Mafia II igre i još mnogih drugih. Nije nešto zahtjevna i dobro je optimizirana, grafika je također solidna, mada nekima se neće svidjeti što nije FPS igra. Ipak trebam reći da malo podsjeća na CoD MW serijal.

Minimalni zahtjevi:

Processor: Intel Core 2 Duo @ 2Ghz / AMD Athlon 64 X2 equivalent
Memory: 2 GB RAM
Hard Disk Space: 6 GB free
Video Card: NVIDIA GeForce 8600 / ATI Radeon HD 2600XT (256 MB memory)

Preporučeni zahtjevi:

S: Windows Vista/7
Processor: 2.4 GHz Quad Core processor
Memory: 3 GB RAM
Hard Disk Space: 10 GB free
Video Card: NVIDIA GeForce 9800 GTX/ATI Radeon HD 4850 (512+ MB memory)

Kao što vidite igra uopšte nije zahtjevna i mislim da je većina ovdje na G.ba može pokrenuti.

Šest mjeseci je prošlo od velike pješčane oluje koja je pogodila Dubai, mnogi su izgubili život uključujući i američke vojnike koji su poslani da evakuiraju grad. Delta Recon Team je poslan da istraži misteriozni radio signal u Dubaiju, na čelu sa John Konrad-om.

Evo par SS-ova sa mog računara:

Moja preporuka svima...
Upravo je igram,odlicna igra.Samo sam procitao na netu da je jako kratka.Slazem se da je igra dobro optimizirana,jer meni mnogo bolje ide na high od Ghost Recon Future Soldier,sa kojim imam problema.Sce u svemu prejaka igra vredi je skinuti(nije mnogo velika oko 6 gb).
TRN je napisao/la:
Upravo je igram,odlicna igra.Samo sam procitao na netu da je jako kratka.Slazem se da je igra dobro optimizirana,jer meni mnogo bolje ide na high od Ghost Recon Future Soldier,sa kojim imam problema.Sce u svemu prejaka igra vredi je skinuti(nije mnogo velika oko 6 gb).
Također, nisam je imao nešto puno vremena odigrati, ali na osnovu onoga što sam vidio, igra je solidna za onakvu vrstu, s' obzirom da je gaming scena puna tps igara.

Velika je prednost što je dobro optimizovana, samo da pitam nešto, vjerovatno ko je igrao, je li se meni čini, ili je Future soldier skroz loše optimizovana, barem Black Box verzija, jer ja ni na medium ne mogu da igram "rahat" :3
Dovahkiin je napisao/la:
Također, nisam je imao nešto puno vremena odigrati, ali na osnovu onoga što sam vidio, igra je solidna za onakvu vrstu, s' obzirom da je gaming scena puna tps igara.

Velika je prednost što je dobro optimizovana, samo da pitam nešto, vjerovatno ko je igrao, je li se meni čini, ili je Future soldier skroz loše optimizovana, barem Black Box verzija, jer ja ni na medium ne mogu da igram "rahat" :3
Nemogu ni ja igrati ni na low,koliko baguje.Dok Spec Ops igram na high,bez ikakvih problema.Takodje imam jos problema sa Ghost Recon-om,naime nemogu da igram sa misem,procitao sam na netu da vecina ima taj problem i da treba da skinem patch.Ja sam skinuo dva patcha medjutim nista nije pomoglo,stvarno su lose odradili kontrole.Neverujem da cu je uopste igrati,ako ne nadjem neko resenje za to.

edit:Ja sam skinuo skidrow verziju nema razlike.
Skinuo, igra nije losa...

Potrebno je vise ovakvih tema..
Prejaka igra.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.