Pozdrav svima 
Evo došlo je vrijeme za novu igru, ovaj put se radi o TPS igri ratnog žanra, Spec Ops: The Line

Igra je izdata od strane 2K Games-a, mnogi će prepoznati ovo zbog Mafia II igre i još mnogih drugih. Nije nešto zahtjevna i dobro je optimizirana, grafika je također solidna, mada nekima se neće svidjeti što nije FPS igra. Ipak trebam reći da malo podsjeća na CoD MW serijal.
Minimalni zahtjevi:
Processor: Intel Core 2 Duo @ 2Ghz / AMD Athlon 64 X2 equivalent
Memory: 2 GB RAM
Hard Disk Space: 6 GB free
Video Card: NVIDIA GeForce 8600 / ATI Radeon HD 2600XT (256 MB memory)
Preporučeni zahtjevi:
S: Windows Vista/7
Processor: 2.4 GHz Quad Core processor
Memory: 3 GB RAM
Hard Disk Space: 10 GB free
Video Card: NVIDIA GeForce 9800 GTX/ATI Radeon HD 4850 (512+ MB memory)
Kao što vidite igra uopšte nije zahtjevna i mislim da je većina ovdje na G.ba može pokrenuti.

Šest mjeseci je prošlo od velike pješčane oluje koja je pogodila Dubai, mnogi su izgubili život uključujući i američke vojnike koji su poslani da evakuiraju grad. Delta Recon Team je poslan da istraži misteriozni radio signal u Dubaiju, na čelu sa John Konrad-om.
Evo par SS-ova sa mog računara:

Moja preporuka svima...

Evo došlo je vrijeme za novu igru, ovaj put se radi o TPS igri ratnog žanra, Spec Ops: The Line

Igra je izdata od strane 2K Games-a, mnogi će prepoznati ovo zbog Mafia II igre i još mnogih drugih. Nije nešto zahtjevna i dobro je optimizirana, grafika je također solidna, mada nekima se neće svidjeti što nije FPS igra. Ipak trebam reći da malo podsjeća na CoD MW serijal.
Minimalni zahtjevi:
Processor: Intel Core 2 Duo @ 2Ghz / AMD Athlon 64 X2 equivalent
Memory: 2 GB RAM
Hard Disk Space: 6 GB free
Video Card: NVIDIA GeForce 8600 / ATI Radeon HD 2600XT (256 MB memory)
Preporučeni zahtjevi:
S: Windows Vista/7
Processor: 2.4 GHz Quad Core processor
Memory: 3 GB RAM
Hard Disk Space: 10 GB free
Video Card: NVIDIA GeForce 9800 GTX/ATI Radeon HD 4850 (512+ MB memory)
Kao što vidite igra uopšte nije zahtjevna i mislim da je većina ovdje na G.ba može pokrenuti.

Šest mjeseci je prošlo od velike pješčane oluje koja je pogodila Dubai, mnogi su izgubili život uključujući i američke vojnike koji su poslani da evakuiraju grad. Delta Recon Team je poslan da istraži misteriozni radio signal u Dubaiju, na čelu sa John Konrad-om.
Evo par SS-ova sa mog računara:

Moja preporuka svima...