Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

PS2 download games

75 pregleda · 4 odgovora · otvorena 05.04.2012. u 20:28

pozdrav raja , da ne duzim

znaci mnogo sajtova licno sam trazio nisam pitao nikog za pomoc. Znaci treba mi sajt ili nesto da skidam igrice za ps2 i przim na cd i da igram .pokuso sam dosta stvari i sprzim na cd ali nista ne moze uopste igricu ucitat. pa bi moglio ako ko zna da mi da strainu da skinem to jer mi je malo glupo davat za svaku igricu koja mi se igra 5km , nebi me niđe bilo :P

Uglv. vrti se oko igrica za PS2 : Tekken 5 , FiFa Street 2 , Bully , Pes 12 tako neke fine ako imate da mi predlozite uz link ili da mi date ja cu sam sebi nac nije to problem :P

LP-
Skidaj sa /pirate bay, a za przenje cd-ova imas bruku programa. kao npr nero expres etc.
Skidas preko torrenta .

Skini program utorrent i odes na neku torrent stranicu ( torrentz,kat.ph,piratebay) ukucas ime igrice npr. PES 2012 i pored napises PAL obavezno jer je to oznaka za Evropu , ne moze NTSC ili JAP .Skines igricu .Ako je dobijes u RAR formatu moras extraxtovati taj file sve dok ne dobijes iso. file i taj sprzis u nekom programu za przenje na najmanjoj brzini ,ja ti preporucujem 6x. To je to..

gl.;)

Post dobio aplauz od Zelpus

Kao prvo, bilo je prije puno stranica sa PS2 ISO fajlovima, ali ih je vecina (citaj: sve normalne) ugaseno. Zato ti je najbolji torrent. Nema sve, ali ima vecinu poznatih i novijih igara.

Przis na DVD-R, na najmanjoj brzini (znaci 1X, 2X, 4X ili 8X) nema veze, isto je jer PS2 ne priznaje brzinu vecu od 8X.

A kao zadnje, mora ti PS2 biti cipovan, tj. modded da bi mogao da pokreces piratske igre.

Post dobio aplauz od Zelpus

skines igru sa torrenta jednostavno. Taj .ISO file koji ces skinuti sa torrenta sprzis na DVD cd sa nekim burnerom. Po meni najlakse je sa CDburnerXP. Pri przenju stavi na najmanju brzinu tj. 4x . Ako jos sta trebas, obrati se na PM.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.