Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Resident Evil : Code Veronica X PS2

108 pregleda · 13 odgovora · otvorena 23.03.2012. u 15:28

Nažalost mnogi od nas nisu imali priliku odigrati ovaj izvanredni naslov RE serijala zato sto je izasao 2001 kad je rijetko ko imao Sonyevu konzolu.
I ja sam među njima i tražim od nekoga da mi sad , ako je moguće predloži mjesto gdje da je uzemem , ponudi na prodaju , posudi ako ništa ovu igru .. znam da je teško doći do nje al nadam se da mi neko može pomoći .
Znam i ja za eBay i da preko toga mogu uzet , molim vas bez toga nemam karticu ..

Evo vam gameplay ovog prastarog naslova :

http://www.youtube.com/watch?v=-DnN4CHxE54&feature=related
Nigdje brate nema nove u BiH. Ako ti je cipovana konzola skini sa torrenta i snimi na CD. Tako ti je najlakse. Ili trazi po Piku vidio sam da tamo ima par primjeraka.
2X3me je napisao/la:
Nigdje brate nema nove u BiH. Ako ti je cipovana konzola skini sa torrenta i snimi na CD. Tako ti je najlakse. Ili trazi po Piku vidio sam da tamo ima par primjeraka.
De mi link za torrent prijatelju , a ako je moguće uputi me malo :) hvala
tretman je napisao/la:
De mi link za torrent prijatelju , a ako je moguće uputi me malo hvala
Dacu ti na PM, jer je warez.

Znas kako skinuti torrent, jel tako?

Kad skines, ISO fajl sprzis na prazan DVD sa brzinom 4X. Eto

BTW. Ides na opciju Burn Disc Image
Ako imas prosjecan racunar, skini emulator + igricu sa torrenta + nabavi dzojstik i igraj preko PC-a
Ne valja code veronica realno ;D, resident evil 4, najjaci resident evil dio, a ujedno i najjaca igrica ikada, zbog price i gameplaya!
tarikowned je napisao/la:
Ne valja code veronica realno , resident evil 4, najjaci resident evil dio, a ujedno i najjaca igrica ikada, zbog price i gameplaya!
RE 1,2,3 i Veronica X su bolji 17 puta. Bolja atmosfera, kamera, neprijatelji, bossevi, ma sve.
Joj kad sam ja tuko resident evil 4 ima 6-7 god na ps 2 najjaca igra :D
n3xu5 je napisao/la:
RE 1,2,3 i Veronica X su bolji 17 puta. Bolja atmosfera, kamera, neprijatelji, bossevi, ma sve.
Nije brate, bossovi su zakon u re4, prejaki strasno tesko otkriti kako ih ubiti, onda imas slagalice,razmisljas kako otvoriti vrata itd,najjaci dio =x
Nije brate, bossovi su zakon u re4, prejaki strasno tesko otkriti kako ih ubiti, onda imas slagalice,razmisljas kako otvoriti vrata itd,najjaci dio =x
Pa zagonetke ilitiga slagalice tj. taj dio igre nije ni slican kao u 1,2,3 gdje je bilo puno zanimljivije i teze.. Meni ovi novi REovi dodju kao COD sa drugacijim neprijateljima
n3xu5 je napisao/la:
Pa zagonetke ilitiga slagalice tj. taj dio igre nije ni slican kao u 1,2,3 gdje je bilo puno zanimljivije i teze.. Meni ovi novi REovi dodju kao COD sa drugacijim neprijateljima :(
Jest brate stare igrice ubijaju, pogledaj kakav gameplay, prelazio sam godinu dana igricu sanj'o svaku noc, a sad cod mw3, moras imati masinu kompjuter + priča /0
Ne valja code veronica realno ;D, resident evil 4, najjaci resident evil dio, a ujedno i najjaca igrica ikada, zbog price i gameplaya!
Poštujem tvoje mišljenje al ne vjerujem da si igrao ni jedan drugi RE naslov osim 4 il eventualno 5 ako tako razmišljaš
tretman je napisao/la:
Poštujem tvoje mišljenje al ne vjerujem da si igrao ni jedan drugi RE naslov osim 4 il eventualno 5 ako tako razmišljaš
Ma igr'o sam sve, al veronica me vuce na silent hill pa mi se ne svidja =)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.