Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

iPhone 3G par pitanja

130 pregleda · 8 odgovora · otvorena 04.04.2012. u 22:43

Pozdrav, trazim nekoga ko je imao iPhone po mogućnosti 3G mada može i bilo koji drugi model, želim da kupim ovaj mobitel iskrsnula mi je super ponuda za njega pa sam htio da upitam da li je vrijedan kupovine, da li sav file transfer moram raditi preko iTunes-a, da li postoji način za file transfer preko bluetooth-a i pošto je jailbrakeovan da li to znači da će nešto biti drugačije .

Možda su pitanja malo čudna ali eto predomišljam se da li da ga uzmem, razmisljam koliko ce mi biti teško da se naviknem na takav mob..
Loš telefon imao sam ga lično 10 dana i odma ga se riješio. Pošto je urađen jailbreak na njemu možeš da instaliraš svakakve aplikacije , teme ha hu itd..

Što se tiče prebacivanja Blutu radi samo Iphone @ iphone

za ostalo ti je ITunes , kamera je preloša , zvuk loš , sporo radi
Ako trazis telefon ko telefon (poruke i pozivi, malo Wi-Fi tu i tamo), onda uzmes iPhone da se mozes kurcit. A ako hoces zahtjevnije aplikacije i zahtjevnije koristenje, bolji ti je naprimjer Galaxy Ace ili Xperia Mini HD.
Imaju kopije na piku...

iPhone 4 120KM
iPhone 4G 200KM
iPhone 4GS+ 220KM
Samsung Galaxy S2 220KM

Ako se hoš samo kurčit, prava stvar :D
d3v1l je napisao/la:
Imaju kopije na piku...

iPhone 4 120KM
iPhone 4G 200KM
iPhone 4GS+ 220KM
Samsung Galaxy S2 220KM

Ako se hoš samo kurčit, prava stvar
Jarane s' ovim se ne može ni kurčit pa to su patetični telefoni

šta on izvadi tu kopiju raspadne se ,ma daj.
evo imam ja 3g vec par mjeseci. da imam para rado bih kupio iphone 3gs jer je puno bolji al nema.
3g je isto kao 2g smao puno ljepsi.
evo ovako kad sam kupio telefon mislio sam nikad se necu navici, ali za par dana sve je prosto nista komplikovano
ubacis on sam sve prebaci, playlistu pravis u itunsu po meni bolje muzika organizovana pjevac za pjevaca, album za album
oko slika je sve copy paste kao i kad usb ubacis
po meni ti androtid telefoni koje je momak gore naveo su 0 za iphone jer imaju ekran nikakav, lahki puno HAFIFNI mada to je samo moje misljenje.
sto momak rece to za zvuk da nevalja, pa nece kupit iphone i slusat muziku na zvucnik lol.
vec ce kupit slusalice a izlaz mu je poprilicno jak 3.5mm jack
ovaj iphone je jb i os je 4.1 koji po meni najbolje radi app prebacujem preko instalusa i instaliram nema nikakvih problema
ja mislim da mozes i bluetooth napravit da radi sa drugim uredjajima nokia i sl.
onda oko padova izdrzljivosti i svega moze trpjet, ja ga kupio polovnog oklop mu bio puko na 3 mjesta men ispado tamo vamo al radi sve rega
ako te jos sta zanima pp
EDIT :
zaboravio rec oko kamere
meni nije toliko losa mada ja to ne koristim, slikam ponekad ali slike nisu toliko lose, samo nocna kamera il ti ga navece je uzas to je velika mana.
kamera je bolja nego na vecini nokija od 3.2 pa cak i 5.0 na nekim barem iz mog iskustva starci mi imaju takve telefone, mada samo moje misljenje
e da i baterija evo trenutno kod mene
80 % baterije
standby 13 hrs 7 min
usage 3 hrs 5 min
tako da moze drzat 2 -3 dana sa nekim osrednjim koristenjem da ne visis na WI FI i slicno

Post dobio aplauz od Limmaa

areef je napisao/la:
Jarane s' ovim se ne može ni kurčit pa to su patetični telefoni

šta on izvadi tu kopiju raspadne se ,ma daj.
Nebi ja rekao, ti telefoni se prodavaju u čitavom svijetu :)
d3v1l je napisao/la:
Nebi ja rekao, ti telefoni se prodavaju u čitavom svijetu
Nigdje se oni ne "prodavaju"
Hvala svima pogotvo B1LKY-u na detaljnom odgovoru.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.