Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

iPhone 4s

258 pregleda · 7 odgovora · otvorena 06.08.2012. u 01:53

Pozdrav, zanima me da li je neko od vas kupovao ovaj iPhone bas u ovoj prodavnici? Ako jeste, da li je mobitel uredu sto se tice svih funkcija, jer je softverski otkljucan? I da li je gevey ili x-sim?

Hvala.
Pa pise ti da je softverski sto znaci da ga moras otkljucati sa X-SIM. Oni ti to dole sve urade cim kupis mob.
Headmyster je napisao/la:
Pa pise ti da je softverski sto znaci da ga moras otkljucati sa X-SIM. Oni ti to dole sve urade cim kupis mob.
Pa to me zanimalo, da li je x-sim ili gevey, cuo sam da je x-sim dosta bolji. Da li ima nekih problema tokom koristenja, s obzirom da je "softverski otkljucan", tipa gubljenje signala i slicno?
eldindesign je napisao/la:
Pa to me zanimalo, da li je x-sim ili gevey, cuo sam da je x-sim dosta bolji. Da li ima nekih problema tokom koristenja, s obzirom da je "softverski otkljucan", tipa gubljenje signala i slicno?
Uzmi fabricki i nemas brige  .
Malo je skuplji al jbg.

Ako nemas para onda Galaxy S2 strasno jeftin.
brick je napisao/la:
Uzmi fabricki i nemas brige  .
Malo je skuplji al jbg.

Ako nemas para onda Galaxy S2 strasno jeftin.
Imam dovoljno i za fabricki, al' mi zao dati 

A samsung vec imam, iako nije s2, samsung mi dosadio. 
Imam dovoljno i za fabricki, al' mi zao dati 

A samsung vec imam, iako nije s2, samsung mi dosadio. 
Znam jednog lika koji je uzeo, za sad se nije pozalio, gledaj da uzmes neku zastitu i da cuvas ako ga vec uzmes ...
Btw; sad ti izlazi i petica 
Iskreno ako vec pare imas uzmi fabricki, jer softverski je lagano zakljucati ili se zezati sa tim x-sim poslije ali pokazalo se da su dobre ali eto opet uzmi fabricki stvarno je predobar, neces imati problema nikakvih , mozes uvjek update bez brige da se nece zakljucati, da ce uvjek bit signala ....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.