Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pitanje u vezi iPhone 3g-a

163 pregleda · 5 odgovora · otvorena 16.11.2011. u 19:58

Kratko i jasno opisati ću stanje iphonea...

NIje upadao u vodu i nije ispadao da se odmah zna!

Wifi neradi,ali to je do basebanda predpostavljam,ALI kada sim karticu ubacim i mobitel uključim piše mi da nema mreže! Do čega je to znate li,probao sam 4 kartice i nijedna neradi

EDIT i da...WiFi je radio dok ga nisam resetirao
Jesi probao ubaciti novi SW u njega ? Probaj ga ponovo jailbreak-at, pretpostavljam da si to vec radio ? Ako ne, odnesi u servis, najbolje je.
Imas moj tut ali neko je od administracije u kantu stavio iako mi je nerma stavio u sticky

http://gamers.ba/forum/10/147412/iuredjaj-gt-jailbreak-amp-downgrade-lt-iphone-ipod-ipad/

skini stariji firmware i instaliraj ga na iphone i proradit ce, sigurno si ga update pa ne radi to je neki bug tako je mom frendu bilo za ipod tocuh 2g update ga i samo mu wi-fi ne radi, ja sam sada ostao na 4.2.1

iPod2,1_4.2.1_8C148_Restore.ipsw :)

i to mi stoji i cim nesto zeznem samo ovo aktiviram, znaci vrati na staru verziju trebalo bi da radi

Post dobio aplauz od Limmaa

UZI je napisao/la:
Imas moj tut ali neko je od administracije u kantu stavio iako mi je nerma stavio u sticky

http://gamers.ba/forum/10/147412/iuredjaj-gt-jailbreak-amp-downgrade-lt-iphone-ipod-ipad/

skini stariji firmware i instaliraj ga na iphone i proradit ce, sigurno si ga update pa ne radi to je neki bug tako je mom frendu bilo za ipod tocuh 2g update ga i samo mu wi-fi ne radi, ja sam sada ostao na 4.2.1

iPod2,1_4.2.1_8C148_Restore.ipsw :)

i to mi stoji i cim nesto zeznem samo ovo aktiviram, znaci vrati na staru verziju trebalo bi da radi
Evo baš ćitam ovaj tvoj TUT što je u kanti.I mislim da nije trebao bit u kanti jer je obilan i puno je uloženog truda u njega naravno ako si ga ti radio :D
FlyKiLL je napisao/la:
Evo baš ćitam ovaj tvoj TUT što je u kanti.I mislim da nije trebao bit u kanti jer je obilan i puno je uloženog truda u njega naravno ako si ga ti radio :D
Ma jesam -.-' pisao ga 45 min dok sam nasao sve programe malo prevodio malo nalazio ali sta cu ja -.-'
Probaj vidjet preko iTunes-a, opet sve update na njega installiraj možda nisi do tog zeznuo.Probaj naći na iTunes stranici taj problem pa probaj rješiti ručno u postavkama.Al probaj opet update iPhone, moguće da je do toga.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.