Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Valde.ba ?

3.388 pregleda · 99 odgovora · otvorena 03.04.2012. u 22:53

H3L1uM je napisao/la:
Pa postoji. Trenutno znam 4. aktivna "gamerska" sajta (foruma) na Balkanu, i evo kako ih svrstavam.

1. BUG.hr (tek sam se registrovao, ali mislim da je ovaj sajt dosta bolji, da ima više članova od G.ba, a i imaju one njihove novine)
2. GAMERS.ba (svaki dan sam aktivan, sajt je za mene zarazan kao i fb. Čim uđem u browser, odmah palim FB, GBA, YT...)
3. EMAG.ba (ne sjećam se kad sam se registrovao, uglavnom ušao sam 3-4 puta samo)
4. VALDE.ba (nisam registrovan)

Citirajte me ako sam pogriješio u vezi BUG-a.
BUG ne možeš porediti sa gamerskom, tamo su barem inteligenti, znam zato što sam na tom forumu već 3 godine registrovan
haha dzegenem.org
- Ne kontam kako možete da doslovno pišate po takvom nečemu .
Custom CMS, znači da je neko uložio vremena i vremena da takvo nešto napravi, i sad se pojavi vas par debila i doslovno pišate po nečijem radu ...
Iskreno, ne bi želio nikome da se ovakvo nešto desi, jer znam kako je to kad ti neko zbog jedne male greškice koju napraviš u cijeloj skripti ukrade istu, i za par dana promjeni dizajn i predstavi je kao svoju, dešavalo se to svakom jačem koderu barem jednom, to te natjera da učiš i da ne ponavljaš istu grešku .

Evo i ja kodiram neki sličan CMS, najavio sam ga prije mjesec-dva, i izbacio sam jednu verziju koju je testiralo samo par prijatelja . Nisam je htjeo nigdje stavljat na neki host, jer skripta nije mala, a i cijenim je dosta, jer mi je i oduzela dosta vremena .
I već me par ljudi pitalo zašto mi toliko treba da izbacim taj CMS, razlog je taj što ne želim izbaciti CMS, a da svjesno znam da ima neku rupu ... Svaku najmanju stvar pregledam, i pratim, testiram
Zato što ne želim da mi se desi baš ovo što se desilo na valde cms-u !
moca je napisao/la:
koja ste vi djeca low low low
Ha ya ti si matori čovjek... Neam komentara :S
Al dzehenem.org HAHAHAHAHHAHAHAHAH dobar dobar

Jao semire ti nisi svjestan kakvu reklamu daješ ljudima cc...
kURTHY je napisao/la:
Jao semire ti nisi svjestan kakvu reklamu daješ ljudima cc...
Bravo Svaka ti cast !
Nisu vala kopija,evo gledam dizajn sve odudaraju!
:D
come je napisao/la:
Hahhahahah glavni si
Zhak je napisao/la:
Hahhahahah glavni si :D
I šta sad ti lud?
kURTHY je napisao/la:
I šta sad ti lud?
ako si mislio namene ...ša je ? jesam lud sam :D
come je napisao/la:
Ajde ba idi obriši sline s nosa, kolko' imaš zubićaaa aa?
come je napisao/la:
Vidim dobio si moderatora jer si napisao post na Valde.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.