Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

e-knjiznica.com | Download e-knjiga

546 pregleda · 30 odgovora · otvorena 05.03.2012. u 20:57

Izritirani lošim dizajnom, nepreglednošću, kompliciranošću i neposjedovanjem većeg broja knjiga, koje nisu poznate, ili ako Vam je draže, koje nisu rijetke - odlučili smo otvoriti sajt koji će sve to nadomjestiti!

Knjiga je, naravno uz zdravlje njega i same obitelji, sve što je pametnom čovjeku potrebno. Dok mi, skupina mladih ljudi, ponos bijele rase, rasno i nacionalno osvješteni pojedinci, odlučišmo za dobrobit ljudi objelodanit mnoge knjige!

Trenutno u bazi imamo oko 80 knjiga, par poznatijih, par filozofskih i par knjiga oko okultizma. Tu je i par rijetkih knjiga skinutih sa deep web-a.

Svaku knjigu koju smo pročitali nastojimo što više opisati našim riječima, te je približiti čitatelju.

http://e-knjiznica.com

Sve prijedloge (biće još par stvari), pohvale, kritike postajte ovde ili šaljite preko Kontakt-a.
Stvarno fino dizajnirana i odrađena stranica, sve pet. Nadam se da će biti još puno, puno knjiga! pa da postane baš e-knjižnica. Al' meni je ipak draže ako ću već pročitati neko djelo, da ga uzmem u ruke i čitam, knjiga je knjiga-papir je papir, ovako će dobro doći u svakom slučaju za neka djela koja nisam u mogućnosti pronaći i možda pokoji opis da mi se svidi pa uzmem nešto na čitanje.
Sretno sa daljim radom!
Pa eto onako, srednje, dizajn nije loš ali trebali ste ga malo bolje srediti a i kad već prevodite, onda bar prevedite čitavu temu 

A ovaj dole Pik.ba banner mi se nikako ne uklapa u sajt, ili bar odredite da vam izlista artikle koje se tiču tematike vašeg sajta ili ga skroz uklonite, ružno je da se vuče po footeru.

Sve u svemu, keep it up 
g0ran je napisao/la:
kako failate ti i nermin... to je nemoguće 

isto da ti sad odgovoriš nekom, idi na thepiratebay.org i skini. je li to warez? link sharing nešto sasvim drugo
Pa i link sharing je saučesništvo u warezu i koliko ja znam zabranjen je na ovom portalu. Zašto svaka tema u kojoj se traži link za neki film, igru i sl. bude orbisana a pokretač iste banovan? 
Nisam napisao ovo da bih se raspravljao s tobom nego mi nije jasno kako i zbog čega se pojedine teme tretiraju na različite načine.

A sajt mi se jako sviđa. Samo nastavite, želim vam sve najbolje.
Slao sam Goranu u GB, neki bug je bio. Reci ako si popravio da skinem pošto mi se jako sviđa ona.

Site je "simpe as that". I nadam se uspjehu.
ENIKMA je napisao/la:
Slao sam Goranu u GB, neki bug je bio. Reci ako si popravio da skinem pošto mi se jako sviđa ona.

Site je "simpe as that". I nadam se uspjehu.
ne znam do čega je, možda do verzije adobe-a, jer meni radi :D
Mephistopheles je napisao/la:
Ako imate zahtjev za postavljanjem knjige, napišite naslov i ime pisca ovdje na temi. Tema je odobrena od strane vlexa.
Jadi mladog Vertera ili Patnje mladog Vertera 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.