Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

e-knjiznica.com | Download e-knjiga

546 pregleda · 30 odgovora · otvorena 05.03.2012. u 20:57

Izritirani lošim dizajnom, nepreglednošću, kompliciranošću i neposjedovanjem većeg broja knjiga, koje nisu poznate, ili ako Vam je draže, koje nisu rijetke - odlučili smo otvoriti sajt koji će sve to nadomjestiti!

Knjiga je, naravno uz zdravlje njega i same obitelji, sve što je pametnom čovjeku potrebno. Dok mi, skupina mladih ljudi, ponos bijele rase, rasno i nacionalno osvješteni pojedinci, odlučišmo za dobrobit ljudi objelodanit mnoge knjige!

Trenutno u bazi imamo oko 80 knjiga, par poznatijih, par filozofskih i par knjiga oko okultizma. Tu je i par rijetkih knjiga skinutih sa deep web-a.

Svaku knjigu koju smo pročitali nastojimo što više opisati našim riječima, te je približiti čitatelju.

http://e-knjiznica.com

Sve prijedloge (biće još par stvari), pohvale, kritike postajte ovde ili šaljite preko Kontakt-a.
Ako imate zahtjev za postavljanjem knjige, napišite naslov i ime pisca ovdje na temi. Tema je odobrena od strane vlexa.
Nije los dizajn mozda da je nekako u retro stilu, ali je i ovako ok..
Taman se ponadao da ima nesto o informatici kad ono vraga..
Pohvale, naći će se za svakoga nešto. Iako smo mi u Hrvatskoj sad u mogućnosti naći SVE knjige na netu, tj svaki učenik ima svoje username i pw i može pristupiti isto tako svim djelima, odnosno, knjigama na netu

I da, pohvale za ovo 
Ordnung muß sein, Arbeit macht frei.
Svaka cast za sajt.
Fin i pregledan dizajn, dobar izbor knjiga gdje svako moze naci nesto za sebe.

Moracu u skorije vrijeme nesto od S. Kinga procitati, lik ima savrsene opise i docaravanje situacije u knjizi.

GL sa sajtom!
Svaka vam čast, iskreno, meni je uvijek bilo drago kada ne moram kupovati knjigu ili plaćati članarinu kako bi imao priliku čitati neke knjige.
Primjedbi nemam, dizajn je više nego dobar - jednostavan, tako da, nastavite sa ubacivanjem novih knjiga =)
Koliko vi kniga imate ? sad ?

fin dizajn sajta sve u svemu super i sretno s ovim :D
deklok je napisao/la:
Nije los dizajn mozda da je nekako u retro stilu, ali je i ovako ok..
Taman se ponadao da ima nesto o informatici kad ono vraga..
bit će i informatika, predloži koje podrućje informatike želiš, pa ćemo uploadati knjige.
trenutno sam orijentiran na područje okultizma, psihologije i filozofije, pa ćeš se morat strpit.
ali, snaga je u strpljenju :P
Sve pohvale za ovo.

Fin dizajn i sve uredu.

Ipak Mostarci imaju nesto u glavi 
Sretno sa ovim projektom, nadam se da ćete uspjeti..

Prijedlog: update-ujte bazu uvijek kad ste u mogućnosti..
Mephistopheles je napisao/la:
Ako imate zahtjev za postavljanjem knjige, napišite naslov i ime pisca ovdje na temi. Tema je odobrena od strane vlexa.
Economics, Samuelson, P.A. and Nordhaus, W.D. New York: McGraw-Hill, Inc 2009, 19th edition or lower

Ili knjigu sa istim autorom, sve isto, samo naslov: Macroeconomics

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ko nadje ovu knjigu za download ima premium ili 2KM kredita (kako ko hoce).
Evo ove bih knjige volio imati , znaci ako ih budete našli noge vam ljubim ( a mozda i nesto uzviše)

1. Knjiga je iz Hrvatske , jezik hrvatski (logicno)

Ime knjige : Triatlon - od supersprinta do ironmana

evo vam slika

gore vam pišu pisci .

2. http://tri-ripped.com/ ne moguca misija ali :D

3. http://www.amazon.com/25-Best-Triathlon-Books/lm/R1ILUFCQHJF5CV

jednu od ovih,koju god hocete .Mislim biti će cudo ako barem ijednu uspijete nabaviti te ne znam bukvalno bi plesao po stolici od srece ;D
Knjiga Duga 
Dinko simunic pisac.
sajt je fin po dizajnu
bit će i informatika, predloži koje podrućje informatike želiš, pa ćemo uploadati knjige.
trenutno sam orijentiran na područje okultizma, psihologije i filozofije, pa ćeš se morat strpit.
ali, snaga je u strpljenju :P
Joj nemoj psihologiju i filozofiju...

npr sto se tice informatike.. Npr Web dizajn, Sve sto niste znali o gradji, mozda povijest racunara.. ima tema samo treba imat ideju...
Nebi bilo lose kad bih stavio nesto i za odrasle...
Prijedlog : stavljajte lektire , i dole misljenje o knjizi , neke vazne citate itd itd , znate vec na sta mislim :) ako ocete napisem vam spisak nekih knjiga , ako me poslusate rado cu podijeliti vasu stranicu prijateljima :D
Pozz !
Dizajn je dobar bilo bi dobro da stavite lektre za osnovnu i srednju školu možda ne bi trebo čekati kad će se otvoriti knjižnica da uzmem lektiru :D
Ako moze kakva PHP knjiga bio bi veoma zahvalan 
Zar ovo nije warez? 

Dodajte kategoriju NWO-u, tajnim društvima i sl. To će privući ljude da posjećuju vaš sajt. 
TitaniuM je napisao/la:
Zar ovo nije warez? :r

Dodajte kategoriju NWO-u, tajnim društvima i sl. To će privući ljude da posjećuju vaš sajt. ;)
kako failate ti i nermin... to je nemoguće :D

isto da ti sad odgovoriš nekom, idi na thepiratebay.org i skini. je li to warez? link sharing nešto sasvim drugo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.