Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Oprema do 400 KM odabir?

995 pregleda · 48 odgovora · otvorena 21.02.2012. u 17:03

Poz. Znam da je bilo slicnih tema o kupovini i tome, ali i ja bih da se konsultujem s vama. 

Ovako, nagrada za uspjeh u skoli mi je gaming oprema po zelji. Maksimalno mogu potrositi 400 KM.
Znaci trebaju mi slusalice, mis i podloga. Molio bih vas da mi preporucite nesto od ovih jacih marki, SS, razer. Ako vam nije sta i da mi nesto kazete oko prednosti i mana tih proizvoda. 
Koji ste vi kreteni 400 KM za opremu 

šamar nemjenja ništa idalje mislim da ste retardi!!

Post dobio šamar od IceWolf

Bolje da si dao 400 km u dobrotvorne svrhe nego na opremu.Veci ti je sevap.
Pogledaj temu od "brick-a" , pomozi covjeku bolje ti je nego da bacas pare na je*enu opremu,sta imas od nje osim sto ces biti faca i sto ces se slikati sa njom i furati na fb-u ?

Nikad vas necu razumjeti.

Slazem se sa #zAAz ;To je bacanje para u vjetar,ako se ne bavis pro. gamingom.

steelseries kinzu
steelseries qck+
steelseries siberia v2
Citam temu i ne vjerujem. Sve SteelSeries Siberia v2. O moj Gospode. 

Pa prvo provjerite malo po internetu i razmislite zasto ih svi koriste? Zbog toga sto pro gejmeri igraju na njima. Pogledajte malo CS Source pro scena, videcete da nijedan tim ne koristi Steelseries audio oprema, nego Sennheiser, Roccat i Razer.
Zhak je napisao/la:
Pogledaj temu od "brick-a" , pomozi covjeku bolje ti je nego da bacas pare na je*enu opremu,sta imas od nje osim sto ces biti faca i sto ces se slikati sa njom i furati na fb-u ?

Nemoj se pravit pametan zAAz. Znam lika, igra na groznoj opremi, svako 2 sedmice mora nove sluse kupovat i te stvari. Sada covjek ucio, obecao mu otac 200 KM i hoce da kupi, jos on doda 150-200. Znam da je to previse, mozda je mogao oko 200 KM jaku opremu kupit, al covjek nece vise da se pati sa onim 'kinezima' (mislim na ove sto je dosad kupovao), a najveci mu je prioritet slusalice koje se nece pokvarit 2 god. minimalno, a za CS je i vazan jak mis. 

A za Nisveta, pomaze mu cijela Bosna, moze mu i FTV valjda pomoc dosta, i svi ce mu pomoc, zasto da mu dijete 1. razred pomaze kad hoce da uziva malo, jer je stvarno zasluzio koliko uci ove godine. Imace kad davat 'zekat'. 

A za fb i slikanje, u to sam 100% siguran da to nece radit, jer znam kakav je lik i uopste nije fejsbukas i furac, da takve stvari radi i da radi toga kupuje opremu. 

Post dobio aplauz od IceWolf

Steelseries Xai
Steelseries QCK Heavy
Sennheiser PC350
Mis: mx-518
Podloga: SS qck heavy
Sluse: SS Siberia V2
400KM za gaming opremu? jesil ti retardiran jbt  100KM u vrh glave a ne pokupovat stvari za 400KM i igrat je****g kantera 
bolje uzet dobru grafu dobru napojnu dobru maticnu plocu i igru dobru igru kao BF3 a ne 400KM dat da bi igrao kantera oojjj majko
daj mi ban da ne pisem vise na ovom forumu xD

imam siberije v1 headset,logitech g9 i goliathus control to me sve kostalo 100KM i hvala Allahu ne igram kantera

kao sto emir kaze 170-200 vise ti i ne treba stvarno onaj ostatak uzmi sebi dobre hlace majicu itd i idi zbavi sebi sta za trehat
mersimthebody je napisao/la:
400KM za gaming opremu? jesil ti retardiran jbt  100KM u vrh glave a ne pokupovat stvari za 400KM i igrat je****g kantera 
bolje uzet dobru grafu dobru napojnu dobru maticnu plocu i igru dobru igru kao BF3 a ne 400KM dat da bi igrao kantera oojjj majko

imam siberije v1 headset,logitech g9 i goliathus control to me sve kostalo 100KM i hvala Allahu ne igram kantera

kao sto emir kaze 170-200 vise ti i ne treba stvarno onaj ostatak uzmi sebi dobre hlace majicu itd i idi zbavi sebi sta za trehat
Ma de ba ! Gledaj ovo: Logitech G400 - 50KM
Neke Sennheiser slusalice, pa nek su i 100KM. Podloga 25KM to je 175 KM. Oprema gori za te pare, a ne za 400KM uzimat nesto 

Kao sto ovaj sto ga prethodno citirah rece; bolje uzeti nesto za PC, barem graficku dobru i napojnu jaku i neku dobru igricu koja ce da leti na tome. Eto ako uzme tu opremu sto sam napisao gore ostane mu za dobre graficke. Neka skupi jos 50-70KM uzme dobru polovnu napojnu i na konju je.
Mission je napisao/la:
SS siberia v2 (nisu ni v1 lose naravno al eto kad si raspolozen za trosak...)
SS qck heavy
Logitech g400

EDIT : Bolje ne trosi toliko para na te gluposti, nista bolje neces igrati vjeruj mi a potrosices dosta para, 400 KM nije malo a gaming oprema je glupost, nisi nikakav profesionalni igrac da ti to treba. Kupi nesto od toga, ja bih uzeo misa i podlogu a slusalice su pravo skupe i ne bih ih ni uzimao. Ako nemas nikakve slusalice uzmi ove i uzivaj : http://www.pik.ba/artikal/1153444/platoon-slusalice-/
vjeruj mi imao sam oko 20 platonovih slusalica i sve zavrse na jednom mjestu u smecu 
remo1h je napisao/la:
vjeruj mi imao sam oko 20 platonovih slusalica i sve zavrse na jednom mjestu u smecu 
ti onda ne znas cuvat slusalice nece ti ni siberije ni senheiser onda duze bit :/
zakaci za ekser na zidu ko ja ha ya 
potrosi do 200KM na tu opremu a ostalo uzmi sebi pravu opremu a to je odjeca i obuca,cure ti ne zanima sto ti imas siberije nazalost :/ž
a vala i 15 godina ti je nije ti samo do igranja igrica
E ovako:

Slusalice: Steelseries siberia v2

Mis: Intelli 1.1

Podloga: SteelSeries QcK+ TyLoo edition

Hvala.

Ne igra samo kantera i jos ima racunar jak, ne treba mu jaci. A i ima bug na prsima, mislim udubljenje, dosta sto se borio s tim, sada je zasluzio da uziva..
Šta pljujete po momku nije mi jasno, možda čovjek ima viška novca pa hoće da kupi opremu, mladi smo, oprema nam je jako bitna (:D).

Miš: Razer Naga Epic ~

Slušalice: Razer Megalodon ~

Podloga: Razer Megasoma ~

Razer!
ti onda ne znas cuvat slusalice nece ti ni siberije ni senheiser onda duze bit :/
zakaci za ekser na zidu ko ja ha ya 
potrosi do 200KM na tu opremu a ostalo uzmi sebi pravu opremu a to je odjeca i obuca,cure ti ne zanima sto ti imas siberije nazalost :/ž
a vala i 15 godina ti je nije ti samo do igranja igrica
znam ja cuvat slusalice ali imam mladju sestru i ona ih je pola razvalila , a kad kupim neke jace sluse izbacit cu je iz kuce 
Zhak je napisao/la:

Nek bricko ide na ispuni mi zelju, a covjek je fino pitao da mu preporucis opremu jer je i zasluzio a ne da ga smaras.
STFU ! 
Da hoće čovjek da kupi i dildo za 400 KM je li to vaša stvar? Čovjek traži od vas da mu preporučite koju će opremu kupiti a ne traži savjetnika za ekonomiju.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.