Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Koje su bolje slusalice ?

378 pregleda · 20 odgovora · otvorena 21.03.2012. u 16:20

eee raja htio sam da vas pitam koje su bolje slusalice Steelseries 4H il' Steelseries Siberie v1 ? :D
siberie v1 ofc
Obe su lose. :/
Sta ja znam probao sam obje slusalice prednost 4h je sto ima mikrofon, sto se tice udobnosti 4h su bar meni udobnije
v1 ftw
Sve je to tu negdje u obliku razlika ....

Steelseries slusalice bez Steelseries 7.1 zvucne su " KARINA "

kad ti volti kažeee
Imao obje, siberia v1 sa microfonom.

Ali ja sam imao bezze zvučnu tako da su mi bile kao obične slušalice od 10km , pa sam ih prodao.

ZNAČI BEZ DOBRE ZVUČNE ILI NJIHOVE STEELSERIES SU KARINA !
mene v1 sluze odlicno ne treba mi nikakva zvucna a i najbitnije nosim ih nekad po 3-4h i ne bole me usi u 4h mi se ne svidja kablo jer ide u obje slusalice i stvarno je pretanko u siberija je kablo odlicno mozes udavit covjeka sa njim
i plus ljepse su siberije jednostavno.volim ih gledat na ovom svom ekseru ha ya xD
gln je napisao/la:
Sta ja znam probao sam obje slusalice prednost 4h je sto ima mikrofon, sto se tice udobnosti 4h su bar meni udobnije
Ne pričaj kad ne znaš...

Earphone - Slušalice koje idu u uši (najčešće one za telefone).
Headphone - Same slušalice, bez mikrofona.
Headset - Slušalice SA MIKROFONOM.

@Tema
Imam v1 fullsize headset sa zvučnom 7.1, evo služe me odlično 1.5 godinu. MIKROFON IMAJU, ali ono zakačiš sa majicu, kabal ili šta već. Preporučujem ti njih.
Imam 4H odlicne slusalice pazi sta ti kazem , ali imam i siberie ali v2 sa zvucnom i u svakom pogledu deru 4H.

Ako se mene pita uzmi 4H ili v2 , v1 ne ljava
Siberie v1
H3L1uM je napisao/la:
Ne pričaj kad ne znaš... :)

Earphone - Slušalice koje idu u uši (najčešće one za telefone).
Headphone - Same slušalice, bez mikrofona.
Headset - Slušalice SA MIKROFONOM.

@Tema
Imam v1 fullsize headset sa zvučnom 7.1, evo služe me odlično 1.5 godinu. MIKROFON IMAJU, ali ono zakačiš sa majicu, kabal ili šta već. Preporučujem ti njih. ;)
Mic imaju ?

NEMA UZ SLUŠALICE,

Već ga ko što si rekao prikačit uz nešto itd.

To je po meni sranje al žešće.

@topic

Ako se odlučuješ za gaming online itd, uzmi 4H nećeš se pokajat. Udobnost, sve na vrhuncu, imao i koristio ih dobih možda 1god, i onda kupio sebi v2 sluše.

4H se jedino isplati iz razloga jer ima mic što na v1 nema UZ SLUŠALICE.
VoLtimaND je napisao/la:
Sve je to tu negdje u obliku razlika ....

Steelseries slusalice bez Steelseries 7.1 zvucne su " KARINA " :)

kad ti volti kažeee :P
Ako iko zna ti znas :D
Sta je vama, v1 se pa gotovo ne isplati kupovati :)

Ili još malo nadodaj pa kupi v2 ili kupi SS 7H i riješena stvar ;) Ako si već "pri parama" onda znaš šta treba, Sennheiser pc350.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.