Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Steelseries Slusalice

291 pregled · 17 odgovora · otvorena 06.07.2012. u 09:44

Ako mozete da mi kazete ili ako ste imali nekog iskustva koje su bolje slusalice
Steelseries 7h ili Steelseries siberia v2,koje su zvucne za njih potrebne i koja je razlika
Sve skoro isto
Samo u izgledu se razlikuju a izgled sound carda je drugačiji
Po meni su bolje v2

Edit
V2 su otvorenog tipa i 7h zatvorenog
ISta je jacina zvuka , stvarno su slicne , ali 7H imajju vecu izolaciju , tj. kad ti neko prica u kuci ti ga ne cujes kad imas 7H, a kod ssv2 je manja izolacija :D
7H sa steelseries soundcardom prejake slusalice
I Siberie su vjerovatno ali ih nisam nikada koristio sa zvucnom
2 kazu 7h 2 siberke xd
meni je drug rekao da je imao 7H i da je cuo kad igrac "walk-a", po meni su 7H bolje , a ko te slazem ubi me na licu mjesta :)
Armin1998 je napisao/la:
meni je drug rekao da je imao 7H i da je cuo kad igrac "walk-a", po meni su 7H bolje , a ko te slazem ubi me na licu mjesta
Kad igrač volka? hahaahhahahaahha

@tema Imao sam 7H sa zvučnom, nemoj ih nipošto uzimat, prekvarljive su. Siberije mi ima mnogo prijatelja, po izgledu nisu loše, al možda nakon 1-2 godine počinju otkazivat slušalice

Uzmi siberie v2, zvučna ti daje neki ne znam kako bih rekao zvuk, koji ti je potpuno bespotreban ako misliš igrat kantera i to. Jest jače sa soundom, al to je meni potpuno bespotrebno.
Armin1998 je napisao/la:
meni je drug rekao da je imao 7H i da je cuo kad igrac "walk-a", po meni su 7H bolje , a ko te slazem ubi me na licu mjesta :)
Chuck Norris .
phorN je napisao/la:
Chuck Norris .
Ne smaraj !
Armin1998 je napisao/la:
meni je drug rekao da je imao 7H i da je cuo kad igrac "walk-a", po meni su 7H bolje , a ko te slazem ubi me na licu mjesta
i meni prijatelj isto kaze kako kad pricas s nekim preko skypa cujes kako liku srce radi , sve mu cujes sta u kuci pricaju , cujes susjede, malte ne cjel grad cujes

@Tema - ja bi radije siberie2 uzeo
V2 kupi.
7h pokvare se za brzo vreme , siberia govno.
uzmi neku normalnu i kvalitetnu marku ,a ne da budes ko ostala retardirana deca
Najbolje sluske su sennheiser PC 330 pa nadalje tu definitivno nemozes promait ni jednu seriju mada su i skupe malo :)

a od steelseriesa su i siberia neckband ok imao sam ih
s
a cujem dai 4h zadovoljavaju a ove v2 i to sve se kvari nista drugo to proevvi imaju zbog sponzorstva a vi padate na to ;) jbg naucit cete jednom :D
fans7e je napisao/la:
Kad igrač volka? hahaahhahahaahha

@tema Imao sam 7H sa zvučnom, nemoj ih nipošto uzimat, prekvarljive su. Siberije mi ima mnogo prijatelja, po izgledu nisu loše, al možda nakon 1-2 godine počinju otkazivat slušalice

Uzmi siberie v2, zvučna ti daje neki ne znam kako bih rekao zvuk, koji ti je potpuno bespotreban ako misliš igrat kantera i to. Jest jače sa soundom, al to je meni potpuno bespotrebno.
Stavio je pod navodnike,koji ste vi epic failovi majko

thema; ako imas pare uzimaj 7H mada nije velika razlika medju parama i perfomansama..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.