Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem sa monitorom :S

103 pregleda · 6 odgovora · otvorena 19.02.2012. u 15:36

Pozz gameri imam 1 problem znaci komp mi je kocio i sve trzalo i ja sam danas uzeo da ocistim komp unutar svu prasinu i ocistio sam ja (to sam i prije radio i sve je bilo uredu) i pospajao sve kablove od napojne i monitora da upalim kada ono nista ne pokazuje na monitoru sve crno aa centralna radi i sve znaci ja iskljucim kabal od monitora pise no signal , znaci ispravan je monitor i nije do njega, do cega bih moglo biti u centralnoj sam sve kablove ponovo spojio sve znaci nista nije iskljucono ,.. ako bih neko mogao pomoci bio bi mu zahvalan :)
Provjeri da li si dobro graficku uvalio u slot,da je slucajno nisi malo dodirnuo pa sad nije fino "ulegnuta"??
Ja znam da se meni to desavalo npr kad bi ukljucio racunar u hladnoj sobi ili ako ga nisam palio nekoliko dana
_oma_ je napisao/la:
Provjeri da li si dobro graficku uvalio u slot,da je slucajno nisi malo dodirnuo pa sad nije fino "ulegnuta"??
integrisana je :/
MUXY je napisao/la:
integrisana je :/
dobro provjeri svaki kabal, prepipaj sto se kaze kod nas, pogotovo od hdd-a.
Sindrom1ran je napisao/la:
dobro provjeri svaki kabal, prepipaj sto se kaze kod nas, pogotovo od hdd-a.
ma sve sam progledao sve ali et probat cu ponovo , na hdd nesto pisti citavo vrijeme , prije nije pistalo .
MUXY je napisao/la:
ma sve sam progledao sve ali et probat cu ponovo , na hdd nesto pisti citavo vrijeme , prije nije pistalo .
provjeri, mozda nije fino postavljen, malo ga pomjeraj dok ne prestane pistat.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.