Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[TUT]Rijesenje za win smece

195 pregleda · 10 odgovora · otvorena 05.02.2012. u 11:04

E ovako, ovo vam je tutorijal za Brisanje starih windows registry fileova i update-a koje windows vise ne koristi, nebiste vjerovali koliko zapravo toga ima a uzima vam prostor.

1. Skinete si i instalirate temp file Cleaner http://www.softpedia.com/dyn-postdownload.php?p=64686&t=4&i=1

2. Mozete si sami podesavati sta sve da brise a sta da ostavi, ja vam preporucavam da ostavite sve kako je bilo:

3.Stisnete na Log i onda na Clean i onda vam on krece sa brisanjem, i to vam izgleda ovako:

Il jednostavno skines TuneUp Utilities 2012 i imas tu opciju plus milion drugih...Al ni taj izbor nije los 
Fino objasnjeno,svaka cast.
Nitrox je napisao/la:
Il jednostavno skines TuneUp Utilities 2012 i imas tu opciju plus milion drugih...Al ni taj izbor nije los :)
Da, al ovaj program je lagan za upotrebu za ljude koji se bas i ne razumiju u PC a i lakse rijese probleme sa PC-om .
Nitrox je napisao/la:
Il jednostavno skines TuneUp Utilities 2012 i imas tu opciju plus milion drugih...Al ni taj izbor nije los 
Uspori ti comp nenormalno, pogledaj tamo procese , koliko ti rama uzme tuu2012
rason je napisao/la:
Uspori ti comp nenormalno, pogledaj tamo procese , koliko ti rama uzme tuu2012
Imam 8 GB rama tako da 
Nitrox je napisao/la:
Imam 8 GB rama tako da 
ja imam 768 mb rama tako da  ...
rason je napisao/la:
ja imam 768 mb rama tako da  ...
Vidim , pise ti u profilu da imas 768..
Nitrox je napisao/la:
Imam 8 GB rama tako da :r
I ja imam 8GB sa 1333 , al zato sam i stavio ovaj program da ljudi koji nemaju jaci komp mogu isto tako imati ovakav program ;)
Veoma fino. TUU previše uspori računar kao što rason kaže, tako da če ovaj program možda nekad i zatrebat, za sad sve ide fino 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.