Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nemoguce istalirati CS na win 7 ?

215 pregleda · 15 odgovora · otvorena 25.02.2012. u 20:17

Pozdrav raja imam problem jedan , jucer mi je doso laptop sa servisa prije sam igro CS a sad ona ista istalacija sto sam koristio nemogu istalirat inace sistem je win 7 x64 ,kad skinem sa neta istalaciju ona nestane samo :S kad prebacim sa drugog kompa preko USB nemogu pokrenut istalaciju kaze mi nesto nije kako treba verzija ,,:S jel moze mala pomoc ? hvala ..
ako imas od nekoga cs da prekopiras na usb i onda samo pokreni sa usba na tom w7, tako ja radim kad na laptopu igram bez instalacije ...
yain je napisao/la:
Može ss ?
Evo i kad idem da otvorim ono desni klik administrator nece ako vidis procitat a i italijanski je jezik jbg :

Kaze versija file nije ista kao verzija windowsa potreba je verzija 64x programa ! nikako da skontam koji je vrag ...
1BGU1 je napisao/la:
ako imas od nekoga cs da prekopiras na usb i onda samo pokreni sa usba na tom w7, tako ja radim kad na laptopu igram bez instalacije ...
Da li ce biti isto jer tamo je XP a ovo je wind 7 ?? :S
koji si ti kralj, dajes nam screenshot na francuskom jeziku ti si kralj svaka ti cast.

desni klik na tu ikonu od instalacije, probaj run as administrator ako ti to ne uspije, onda si skinuo cs koji radi na 32 bita windowsu, a ti imas 64 bitni windows sto znaci da si prno u sisu :)

hf.
f4r3 je napisao/la:
probaj preko compatibility mode xp
ne kontam mozes malo pojasnit ? :D
idi na ikonicu od kantera desni klik properties i nadjes run compatibility i nadji preko xp
f4r3 je napisao/la:
idi na ikonicu od kantera desni klik properties i nadjes run compatibility i nadji preko xp
Nece i to sam probo jbg :S
f4r3 je napisao/la:
skino sam ga ja msm 20x do sad :S al neznam ljudi zasto nece cccc daj zar bas niko ne znas jbg cccc :@
AFK_ je napisao/la:
Da li ce biti isto jer tamo je XP a ovo je wind 7 ?? :S
Pa i kod mene je xp na racunaru a na laptopu win7 pa radi normalno
Ja imam na računaru 64bitni Win7 pa radi cs ovaj gamersov.

http://gamers.ba/download/169/

Probaj s njim, ako ništa probaj update windowse.

Post dobio aplauz od WooDooo

Brix je napisao/la:
Ja imam na računaru 64bitni Win7 pa radi cs ovaj gamersov.

http://gamers.ba/download/169/

Probaj s njim, ako ništa probaj update windowse.
Hvala stari skino sam ovo istaliro radi sve oke ,svaka ti dala :D :D  :D:D:D:D
AFK_ je napisao/la:
Hvala stari skino sam ovo istaliro radi sve oke ,svaka ti dala    :D:D:D
Nema problema 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.