Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 20 bodova

Microsoft Word 2003 problem

177 pregleda · 7 odgovora · otvorena 23.01.2012. u 19:14

Kad pokrenem neki dokument u Wordu 2003,neizbaci mi tekst nega nekakva slova,brojeve,kocke,samo mi neizbaci tekst koji mi je potreban.(OS WIN XP)
Kako da ovo riješim?
Taj fajl koji pokusavas otvorit je vjerovatno radjen i sacuvan kao MSWD 2007 
DZAVID je napisao/la:
Taj fajl koji pokusavas otvorit je vjerovatno radjen i sacuvan kao MSWD 2007 
Jel sad sve moram ponovo pisati ali u MS 2003 ?
nije ti to do worda, fajl koji pokusavas da otvoris ne mozes otvorit sa wordom, jednostavno probaj sa notepadom ili slicnim programima, i meni je tako bilo.
Rješenje
TAU je napisao/la:
Jel sad sve moram ponovo pisati ali u MS 2003 ?
Ne moras. Otvoris u 2007-ici, kliknes save as, odabares ime, ispod toga slektuj save as: Microsoft Word Document 2003 i save. Onda ces moci otvoriti u ms word 2003 

Post dobio aplauz od eX

Microsoft Office Compatibility Pack for Word, Excel, and PowerPoint File Formats

Download ; http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=3

Restartuj PC nakon otvaranja file iz 2007-ce u 2003-cu potrajaće nekoliko sekundi i otvoriće ga normalno.Ali ti ipak idi open as; i MO Word 2003.
DZAVID je napisao/la:
Ne moras. Otvoris u 2007-ici, kliknes save as, odabares ime, ispod toga slektuj save as: Microsoft Word Document 2003 i save. Onda ces moci otvoriti u ms word 2003 
Naštimao sam,na računaru 2007,a na laptopu 2003,samo sam c+p u notepad i kasnije preko usb-a prebacio na laptop,c+p iz notepada u 2003,ali ovo tvoje je jednostavnije za ubuduće,hvala
spremi samo .doc

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.