Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Računar pomozite

192 pregleda · 5 odgovora · otvorena 04.02.2012. u 00:05

e pozz gameri naime imam 1 problem moj racunar je kupljen prije 1 godinu i jako je spor otvara mi ikone po 1 minut nemam nepotrebnih programa na startup sve mi je iskljuceno ima malo memorije i nazalost nemam cd da opet instal win xp ali me zanima kako da ga ubrzam imam av avast nemam virusa ja mislim i jos nesto sta je ovo za sta sluzi ??? imam da kliknem yes i no pa me zanima sta je ?

http://imageshack.us/photo/my-images/52/44602251.png/
Kakve su specifikacije PC-a ?

anyway...

Probaj sa TuneUP, ako ti to ne pomogne ondalagano kupiš cd obični, skineš xp .iso (sa warez sajta) snimiš pomoću nere ili nekog burning programa i lagano formatiraš računar...

Kao što ovaj ispod kaže... Jer nema tu hljeba od fixanja
Ja bih ti preporucio da dignes sistem opet.nadjes na nekoj warez stranici Xp,vistu ili 7 i bootas na cd.Jer sigurno ti nije orginal XP a zeza te.
Pocisti sistem sa CCLEANERom,Defragmentuj PC sa DEFRAGGLEROM,defragmentuj registri sa AINVO REGISTRY DEFRAGom,scen sa ADVANCED SYSTEM CAREom,pocisti spyware,malware sa SUPER ANTI SPYWAREom,skeniraj sve antivirusom,preporucujem AVG 2012 ima ga free.

Eto pokusaj s tim,ali ako ti je sistem davno dignut,preporucio bih da instaliras nanovo sistem,pocistis sve particije tokom dizanja XPa itd,skini sebi sa wareza w XP,sprzi na CD,imas na YT dosta nacina kako to mozes uraditi.
woksa je napisao/la:
ok hvala vam puno na odgovorima !
Ocisti PC
Promjeni termalnu
Uradi format.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.