Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

cs 1.6 BiH captain vote

790 pregleda · 39 odgovora · otvorena 29.12.2011. u 10:54

Jutro'

Kao što svi znamo bliži se taj NC i ovaj put imamo fin broj prijavljenih za kapitena. Mislim da je nama svima u interesu da promovišemo našu zemlju u što boljem svjetlu , imamo 3 ili 4 momka između kojih treba da biramo. ( Tu su i ostali al' mislim da oni trebaju pricekati još malo nemoj te se ljutiti. )

U izboru imamo

PITU ] Šta napisati o momku koji je već uspio ono što većina nas može samo da sanja , koji želi da promoviše svoju državu ? ( moj glas ide njemu , al svako ima svoj izbor. )

MILAN-a ] Uzeo u svoje ruke posao oko DH-a i sve prošlo u najboljem redu , svaka čast respect. ( Dokazao se da zna i da može da obavlja sve što treba. )

QUELL-a ] Momak je uvijek bio u vrhu CS scene u BiH od kada je ja pratim , tako da što ne bih njega uzeli u izbor ?

STARLANCER-a ] Momak je stariji , iskusan , ništa više za dodati nemam.

Ovi ostali mislim da bi trebali pružiti priliku jednim od ovih , mada znam da će prvi Ismet ovo komentarisati tipa a gdje sam ja tu , pričekaj još malo sve u svoje vrijeme.

Magnum -> Prijava mu smiješna kao i za COD4 repku ]

Hariiis -> Ne znam tako da neću komentarisati

Insejne -> Sve u svoje vrijeme prijatelju.

Da bi ste učestvovali u glasanju morate da imate cb acc , znači morate se registrovati , registrujte se i glasaj te za onog koga mislite da treba da bude captain našeg državnog tima.

Toliko od mene,pozdrav.

http://clanbase.ggl.com/nationscup_viewapplications.php?lid=12505

da se ne mučite. :)
Ja licno bi volio da to bude milan, ali ako hocemo da idemo dalje onda moramo da pucamo na veliko.. Pita i od mene
Da osvjezimo malo ove godine da vidimo kako bi to izgledalo sa pitom ^^
Jel bitno da to bude najbolji igrac? Kako ne razmisljate ccc, sta Pita uopste zna o sceni u BiH, on je super igrac medjutim nije kompetentan da sastavlja reprezentaciju iz razloga sto nije upucen u desavanja ovde... Milan ili kvela
darkec je napisao/la:
Jel bitno da to bude najbolji igrac? Kako ne razmisljate ccc, sta Pita uopste zna o sceni u BiH, on je super igrac medjutim nije kompetentan da sastavlja reprezentaciju iz razloga sto nije upucen u desavanja ovde... Milan ili kvela
nemoj biti tako siguran, pita je igrao za reprezentaciju bih vise puta i on jako dobro zna sta se ovde desava, uostalom ima jako puno igraca iz bih koji se cesto cuju sa njim. Njega da ne zanima bih scena on se nebi ni prijavio, tako da.. :)
KillaOR je napisao/la:
Imam problema sa passwordom, zaboravio sam ga, a na mail ne dolazi..

Uglavnom kad to rijesim glasam za milana, gdje je pita bio prosle godine?
Moj glas ide Milanu,zašto ?

Jedini razlog jeste to što je organizirao dh i kome je stalo do ovog. Pita ? On ima fnatic,gdje je pita bio prošle godine? Drugim riječima,mislim da pitu BiH repka ne zanima,tako da ga bolje quitat hahahah,al opet na kraju krajeva on je postigao nešto.. + sva dijeca će glasat za njega,u to sam uvjeren 100%.

Dečki,odnosno xpally,da nisi koga zaboravio ?
Koliko mene sjećanje služi na prošloj temi je IFC rekao da ce se on kandidirat hahahaha

mir
ne mora znacit da sam dijete ako glasam za pitu.
Pita.

Pokazao je najveci uspjeh i eto
Fariis je napisao/la:
Moj glas ide Milanu,zašto ?

Jedini razlog jeste to što je organizirao dh i kome je stalo do ovog. Pita ? On ima fnatic,gdje je pita bio prošle godine? Drugim riječima,mislim da pitu BiH repka ne zanima,tako da ga bolje quitat hahahah,al opet na kraju krajeva on je postigao nešto.. + sva dijeca će glasat za njega,u to sam uvjeren 100%.

Dečki,odnosno xpally,da nisi koga zaboravio ?
Koliko mene sjećanje služi na prošloj temi je IFC rekao da ce se on kandidirat hahahaha :D

mir :P
Vidiš da sam ga spomenuo , on je Ismet. :)
c0ax je napisao/la:
nemoj biti tako siguran, pita je igrao za reprezentaciju bih vise puta i on jako dobro zna sta se ovde desava, uostalom ima jako puno igraca iz bih koji se cesto cuju sa njim. Njega da ne zanima bih scena on se nebi ni prijavio, tako da.. :)
A ta stara reprezentacija je bas mnogo napravila... treba nam neki podmladak sto ranije :) jel faruk mozda pratio qdh bosanski, silne turnire ovde i slicno moze se cuti sa kim oce al ne moze napraviti isto on kao sto moze bilo ko drugi koje bio dio tih turnira.

@magnum sta je to xpally rekao? prijava ti jeste smjesna ti da znas sta radis ne bi se prijavljivao za igrice koje nisi nijedanput odigrao 5v5, bio na 2-3 turnira i poredis se sa nekim koje je bio na 103.
Moj glas ide Milanu

Zasto ?

Zato sto zivi u BIH i mislim da ce imati puno odvojenog vremena za ovo qDH je organizirajo i sve je proslo bez ikakvih zamjerki nekih ekipa ili slicno

Za Pitu nisam glasao zato sto ima puno posla oko fNatica treninzi ovo ono Treba nam neko iz BIH.
kvela
Pita naravno
Kordinho je napisao/la:
Moj glas ide Milanu :)

Zasto ?

Zato sto zivi u BIH i mislim da ce imati puno odvojenog vremena za ovo :) qDH je organizirajo i sve je proslo bez ikakvih zamjerki nekih ekipa ili slicno :)

Za Pitu nisam glasao zato sto ima puno posla oko fNatica treninzi ovo ono :) Treba nam neko iz BIH.
Nadam se da si razumio šta znači NationsCup ?

cArn je inagameleader za SWE , naravno kao i u fnaticu tako da ti to dođe kao neka pauza od klanske igre , okreće se prema treninzima reprezentacije. (:
milan & quell.
pita respect za igru, ali nikad nije nista radio sto se tice BiH i sad glavni da bude, to sam mislio
ne citiraj
moj glas ide Piti
EXTREMESTYLE je napisao/la:
milan & quell.
pita respect za igru, ali nikad nije nista radio sto se tice BiH i sad glavni da bude, to sam mislio
ne citiraj ;D
Govoriš nešto što je skroz pogrešno , u nešto što sam lično uvjeren. :)
Glasao za PITU Po meni, najiskusniji uz milana i kvela

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.