Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ClanBase - kapiteni izabrani v2

385 pregleda · 20 odgovora · otvorena 10.01.2012. u 10:39

Pozdrav raja, nakon moje prve teme u kojoj sam vas obavjestio da su izabrani kapiteni za neke 'igrice' CS:S, LoL West itd.

- Jutros je izasla vijest na hltv-u da su izabrani kapiteni i za CS 1.6.
Za BiH je izabrano, ocekivano, "pita".

- Ja sam glasao za domaceg, koji zivi ovdje, za quell-a radi poznavanja situacije, ide momak na tur-ove i to.
Takoder volio bih da je milan izabran, ali eto nije nijedan od ove dvojice, uglavnom fino je vidjeti da pita hoce da igra. Nadam se da ce znati izabrati cetvoricu "finih" igraca, da doguramo ove godine negdje.

Mojih pet:
pita (naravno)
nikolinho
quell / shinock
laquilla
milan

Posto je evo blejz "sastavio" lajn-ap, zadatak vam je da u svom postu sastavite lajn-ap, i napisete par rijeci. Pa eto ko bude pogodio line-up, obezbjediti cemo neku nagradu. I da naravno, ne stavljajte online-re (npr. juka; daj ba budi ozbiljan).
pita, milan, soble, entel i laquila

Kad bi trenirali redovno, bili bi strasni

Neko moje misljenje ko treba igrati, al sada imamo igraca na bacanje dobrih, pa nema razloga da budu losi, to je sve do njih

Sretno ko god bude igrao, zelim im puno srece
pita, milan, entel, gejt i JUKA

Mislim ono, ne znam ih puno ali ova petorica bi bili ekstra, ali niko od njih mislim nema neke volje da igra jer igraju dugo godina.. JUKU sam stavio eto da ne bude da ponavljam lajn upove...
pita
milan
rampage
entel
nikolinho
pita
milan
quell
laquila
entel
Pita
Nikolinho
Rijad .
Laquilla
Milan .

Mislim da je svejedno ko igra , bitno je da su momci utrenirani , da znaju kako sta ide . Nadam se da ce nas predstaviti u lijepom svjetlu .
Fear Team (:

-Pita
-Milan
-Soble
-Laquila
-Entel/quel
Ja bih opet izabrao Laquilu za kapitena jer znamo svi kakve su mu sposobnosti da vodi ekipu. Litvija, Latvija kako vec, znamo situaciju (6 rundi koje smo uzeli su bile pod njegovim vodstvom, ostalo je nazalost izgubljeno).

pita, Laquila, Milan, Soble, nikolinho/entel

Neznam nesto puno o malom nikolinhu, ali znam da ima najveci rejting na hltvu od svih. Toliko, ciaao :*
Pita
milan
nikolinho
hunter
quell

6.dEE
7.cokolada
8.h1p
9.rampage

Kad pogledate godine ovih momaka, i za kakve ekipe igraju, skontat ce te zasto sam napisao ovo.
pita
milan
soble
entel
cokolada
Ja sam digao prvu temu kada se trebalo votat, ne pratiš index. :P

lineup

pita
hunter
laquilla
cokolada ( momak se dokazao i pokazao da je u top3 awp playera u BiH )
Milan

qvel
rampage

(:
pita milan quell laquila soble
-Pita, Soble, Laquila, Entel, Milan.

Mislim da bi ovako daleko dogurali, samo trening.
Sta entela spominjete -.- rofl ;

Pita
Milan
Laquilla
quell
shinok
neo ( nece da igra, ali ga navodim jer je zasluzio da bude medju top igracima )
cokolada
elbos
nikolinho

ja bih od ovih 9 igraca odabrao 5, znam da bi svi trenirali i odigrali kako treba, tako da nemam nesto previse komentarisati.
insejn je napisao/la:
Sta entela spominjete -.- rofl ;

Pita
Milan
Laquilla
quell
shinok
neo ( nece da igra, ali ga navodim jer je zasluzio da bude medju top igracima )
cokolada
elbos
nikolinho

ja bih od ovih 9 igraca odabrao 5, znam da bi svi trenirali i odigrali kako treba, tako da nemam nesto previse komentarisati.
šta si ljubomoran ćorke

ja ionako ne igram kantera ,al ne mogu ovakvih neiskusnih koji idu na 2 turnira godisnje i pricaju nesto

kthxbye ,ne citiraj niko.
rriad je napisao/la:
šta si ljubomoran ćorke

ja ionako ne igram kantera ,al ne mogu ovakvih neiskusnih koji idu na 2 turnira godisnje i pricaju nesto

kthxbye ,ne citiraj niko.
ma bolan to sam napisao samo zato sto ne igras, i ne j**i me sa tim sranjima, polako. Neam razloga bit ljubomoran doci ce moje vrijeme
insejn je napisao/la:
ma bolan to sam napisao samo zato sto ne igras, i ne j**i me sa tim sranjima, polako. Neam razloga bit ljubomoran doci ce moje vrijeme
znamo i ja i ti sto si napisao al nea veze uzivaj

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.