Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

AMD Catalyst Center

119 pregleda · 8 odgovora · otvorena 27.12.2011. u 10:29

pozz raja....

nadam se da nisam mašio podforum...
imam jedan mali problemčić ... kad instaliram obični driver sto mi je stigo uz grafičku, catalyst center mi radi, ali kad instaliram nove drivere(11.12) za grafičku, uprem desni klik na desktop,i naravno pokusam uc u catalyst center ali nista se ne desava, hajd oprobao sam i preko start-a ali opet nista, cak sam na task manager-u radio New Task pa sam palio MOM.exe i CCC.exe ali jednostavno catalyst control center se ne pali. . . nemojte mi samo rec da instaliram onaj obični driver i da se sa njim zadovoljim
Meni je mom.exe i ccc.exe upaljen i bez catalysta.

Probaj dole na task baru pored sata nać ikonicu, ili traži po control panelu
Braniac je napisao/la:
Meni je mom.exe i ccc.exe upaljen i bez catalysta.

Probaj dole na task baru pored sata nać ikonicu, ili traži po control panelu
nađem ja to sve druze, ali kad palim tu ikonicu nista se ne desava. . .
Koji operativni sustav imas ? Jer ti se zna dogoditi da postoje novi driveri za graficku al da nisu za sve operativne sustave ti updateovi ili cak postoji opcija da uopce nisu za tu odredjenu graficku (nebi vjerovao al i to se dogadja), tako da ti ja preporucavam da deinstaliras graficku i ponovno je instaliras sa driverom kojim si dobio na cd-u pa ipak malo pricekas sa updateom za graficku
batice imao sam isti problem na compu kod buraza i morao sam promijenit graficku cak ni oni u servisu nisu mogli otklonit tu gresku!
spaljoza je napisao/la:
Koji operativni sustav imas ? Jer ti se zna dogoditi da postoje novi driveri za graficku al da nisu za sve operativne sustave ti updateovi ili cak postoji opcija da uopce nisu za tu odredjenu graficku (nebi vjerovao al i to se dogadja), tako da ti ja preporucavam da deinstaliras graficku i ponovno je instaliras sa driverom kojim si dobio na cd-u pa ipak malo pricekas sa updateom za graficku
http://imageshack.us/f/215/captur1e.jpg/

eo brt. . . ja skinem taj driver i opet isto. . .
spaljoza je napisao/la:
a gle , onda je do drivera, intaliraj ovaj sa cd-a i to je to
a evo upravo sam to i uradio

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.