Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

WiFi Home

193 pregleda · 8 odgovora · otvorena 14.12.2011. u 19:52

Molim vas da mi sad pomognete, znaci hitno je!
Imam moju tv, bijeli modem ima wireless, imam wireless router.
Kupio sam jos TP-LINK Mini Wireless USB Adapter.
E mozel neko dati tutorial, al na nasem jeziku, ne da mi saljete linkove :S, kako napraviti WiFi konekciju u kuci da mi radi. :D
Inače, odma da ti kažem da su ovi iz BHT ubacivali novi FW u rutere tako da je podešen samo za MojuTV i da wireless ne radi čak i kad ga pravilno naštimaš. Napiši mi ovdje koji ti je router pa ću ti reći šta ćeš i kako ćeš.
Ovako, ako ti ovaj bijeli router ima wireless sto ce ti tocnio onda ovaj drugi dodatni wireless router?

Samo mi to objasni o cemu se radi, i napisi modele routera, i objasniti cu ti tocno kako da to rijesis sve.
Ovako, router mi je ovaj ZTE ZXV10 W300 Series. :D
Almir je napisao/la:
Inače, odma da ti kažem da su ovi iz BHT ubacivali novi FW u rutere tako da je podešen samo za MojuTV i da wireless ne radi čak i kad ga pravilno naštimaš. Napiši mi ovdje koji ti je router pa ću ti reći šta ćeš i kako ćeš.
Brat Almir ti je najbolje obajsnio. Njihovi routeri su tako podeseni da sa njima ne mozes podesit wi-fi, ja sam imo isti problem. Jednostavno rjesenje - kupis sebi Wi-Fi Router i spojis ga sa BH Telecom routerom. Predlazem D-Link DIR 600
Fake spy, ja vec imam D-Link router ali samo kako da ga spojim i da imam konekciju na mom racunaru, ali da mogu da dijelim Wi-Fi konekciju? :D
Da mi drugi racunar se moze konektovati preko WiFi ? :D
Izvinte, znam da smaram, ali ovo niko ne zna napravitit. :)
Taj tutorial, dobar je on, ali ne moze za moj router, nazalost :( .
Dolazio mi covjek, nije napravio... :S
Ako iko koristi moju tv, ima ovaj router, i koristi wireless, nek se javi :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.