Edit: nakon sto me sve to izerviralo, resetovao sam modem! 

Sada mi izbaci da ukucam username i password za pristup TP-Link routeru. Ukucam admin, admin. Kao sto pise na donjoj strani modema ali nece da prihvati to. Da li postoji neki bhtelecomov password koji oni kao default postavljaju?
Danas su mi prikljucili ADSL, i odma problem

Nisam bio kod kuce kada je dolazio onaj iz bh telecoma pa ne znam ni sta je radio.
Uglavnom, pocelo mi je izbacivati ovu gresku u neodredjenim vremenskim intervalima:
there is an ip address conflict with another system on the network
Donjeli su mi TP Link TD-8840T modem
Pokusao sam otvoriti postavke rutera na 192.168.1.1 medjutim,
umjesto da mi otvori TP-Linkove postavke, otvori mi ovo:

Kada se pokusam logovati tu sa admin, admin uspije jednom od 10 puta. Vecinom mi izbaci "The connection was reset" i ne moze da otvori stranicu.
Nekada se nakon -"there is an ip address conflict with another system on the network " -moram ponovo konektovati, nekada ne moram.
Ukoliko se moram ponovo konektovati, moram ici na repair local area network connection da bi se ponovo mogao konektovati, inace mi izbaci nesto "the remote machine did not respond"
Zvao sam podrsku, rekli su mi da oni moraju doci da to srede. Ali kazu i da ne mogu doci prije sljedeceg ponedjeljka
.
Sestru sam pitao sta je onaj radio kada je prikljucivao, kaze da je on nekako otvarao TP-Link control panel.
(Pregledao sam histroy u svim browserima i nigdje nije ostavio traga)
Imate li vi kakvih ideja? Probao sam svasta, ne pomaze
bihnet forum mi ne radi pa pitam ovdje...

Sada mi izbaci da ukucam username i password za pristup TP-Link routeru. Ukucam admin, admin. Kao sto pise na donjoj strani modema ali nece da prihvati to. Da li postoji neki bhtelecomov password koji oni kao default postavljaju?
Danas su mi prikljucili ADSL, i odma problem

Nisam bio kod kuce kada je dolazio onaj iz bh telecoma pa ne znam ni sta je radio.
Uglavnom, pocelo mi je izbacivati ovu gresku u neodredjenim vremenskim intervalima:
there is an ip address conflict with another system on the network
Donjeli su mi TP Link TD-8840T modem
Pokusao sam otvoriti postavke rutera na 192.168.1.1 medjutim,
umjesto da mi otvori TP-Linkove postavke, otvori mi ovo:

Kada se pokusam logovati tu sa admin, admin uspije jednom od 10 puta. Vecinom mi izbaci "The connection was reset" i ne moze da otvori stranicu.
Nekada se nakon -"there is an ip address conflict with another system on the network " -moram ponovo konektovati, nekada ne moram.
Ukoliko se moram ponovo konektovati, moram ici na repair local area network connection da bi se ponovo mogao konektovati, inace mi izbaci nesto "the remote machine did not respond"
Zvao sam podrsku, rekli su mi da oni moraju doci da to srede. Ali kazu i da ne mogu doci prije sljedeceg ponedjeljka
.Sestru sam pitao sta je onaj radio kada je prikljucivao, kaze da je on nekako otvarao TP-Link control panel.
(Pregledao sam histroy u svim browserima i nigdje nije ostavio traga)

Imate li vi kakvih ideja? Probao sam svasta, ne pomaze
bihnet forum mi ne radi pa pitam ovdje...