Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba Youtube Channel

692 pregleda · 24 odgovora · otvorena 13.12.2011. u 15:14

Dobar dan svima.

- Jucer smo se vLex, Semir i ja dogovorili da napravimo channel na kojem ce biti svi dogadjaji sto se tice Gamersa.

Da malo pojasnim.
Svaki sljedeci event, npr Giveaway neki beta key, majice ili sl. ce prvo biti na Channelu kao neki klip koji ce vam lakse pojasniti oko cega se radi.

Gamers.ba TOP 5 Fragovi.
Znaci, posto ja vodim taj channel, pravila ce biti sljedeca, nikog ne ugrozavam ili nesto slicno, ne daj Boze 

# Svaki sljedeci klip tipa ,,TOP 5 Action" cete meni dati tacnije dat' cete mi download link od tog klipa ili cu ja uraditi, sve zavisi od dogovora.

# Ko bude radio neki movie za G.ba da ne stavlja svoj url link tokom cijelog movia, nego da stavi samo na kraju filma, shvatam da svako zeli imati sto vise subbova na youtube.

# Svaki klip ce se nalaziti na http://www.youtube.com/user/gamersbaTV tako da mozete odmah naci koji zelite klip.

# Gamers.Ba highlights zasad nece biti u funkciji, jer nemamo dovoljno moviemakera koji ce to raditi. Mozda sad imamo, ali iskreno radit' cemo 2,3 dana i prestat' cemo sa radom. Pokusali smo 3x i propalo je.

# Ako ne budem ja u mogucnosti da dignem temu, zamjenit' ce me simba koji je glavni za te mixeve tako da moze i on dici. Ostali memberi ne mogu dizati ovakvog tipa teme.

# Ocjenjivanje ovakvih projekata znate, gaming movies pravila.

- http://gamers.ba/forum/32/136040/-mm-pravila-tutoriali-help/
- http://gamers.ba/forum/32/141772/-mm-pravila-update/

# Na klipovima se smiju nalaziti samo Gamers.ba reklame tacnije sponzori [KGB, GSP.ba, etc.]

# Molim da sto manje reklamirate sebe po moviu, kao sto sam rekao gore u pravilu, stavite ime i channel na kraju videa i to je to.

# Info o moviu ce biti sazet ;
Nickovi koju su bili u moviu ,
Muzika ,
Edited by ,
http://www.Gamers.ba Visit Us,

To su ta osnovna pravila, nadam se da nece biti zamjerki na ova pravila. Ako imate sta dodat', dodajte. Aplauz svakome koji da dobar prijedlog.

EDIT :
Sto se tice http://www.youtube.com/user/gamersbaTV , cekamo da uradi aer0 pozadinu za youtube pa cemo onda poceti sa radom. Zasad necemo nista dok ne dobijemo sve kako treba. Cim sve dobijemo, krecemo.

Na Gamers.ba channelu ce se nalaziti playliste tipa ;
Gamers.ba TOP FIVE Frags
Gamers.ba Giveaway
Gamers.ba Contest
Gamers.ba etc

Sve zavisi od prijedloga, nadam se da cete i Vi pomoci u tome.

miire.
svaka čast miire. , ja misllim da bi ovom momku trebali dati globalmoderatora super jje trudi se oko svegaa
rriad je napisao/la:
svaka čast miire. , ja misllim da bi ovom momku trebali dati globalmoderatora super jje trudi se oko svegaa
slazem se s tobom... sve cestitke za ovo 
Ma mirce brate, samo odredite ljude koji ce to raditi, simba i ja cemo odabrati i da se tacno zna ko sta radi, a ne svi da ti salju neke linkove etc. Dogovorit cemo se nas 3 i zavrsiti sa poslom. Objaviti ko sta radi i nema problema. Bilo bi lijepo da naprimjer, ti i kry radite zajedno na ovome i ti upload i nema prolema  ♥ insejn
insejn je napisao/la:
Ma mirce brate, samo odredite ljude koji ce to raditi, simba i ja cemo odabrati i da se tacno zna ko sta radi, a ne svi da ti salju neke linkove etc. Dogovorit cemo se nas 3 i zavrsiti sa poslom. Objaviti ko sta radi i nema problema. Bilo bi lijepo da naprimjer, ti i kry radite zajedno na ovome i ti upload i nema prolema  ♥ insejn
Sto se tice kryptona, ja sam za, ako on ima vremena mi mozemo odraditi sta god.

- Sve scene nam vi dajete tj. dem fajlove, ali top5 scene cete i vi odradjivati sa nama.
Čestitke mire 
- Nemojte da propadne ovo.Jako fina ideja i reklama za sajt. Ako Bog da doći će puno ljudi i bit' će 600-700 online umjesto ovih 340.
Stavljajte sve živo tu a ne samo edite jer mislim da će to navući raju (tipa tutove,downloadove ect).

S zanimanjem pratim ovaj projekt.
Zuprrr 

Evo mali prijedlog sto se tice playliste :

-Da pored gore navedenog ubacite npr. Gamers.ba Speedart of the week ,zatim Gamers.ba POTM Winner pictures of moth (taj i taj ) etc.

Sta kazete ,jel previse komplikovano ili se da napraviti ?

Post dobio aplauz od miire

Techeran je napisao/la:
Čestitke mire 
- Nemojte da propadne ovo.Jako fina ideja i reklama za sajt. Ako Bog da doći će puno ljudi i bit' će 600-700 online umjesto ovih 340.
Stavljajte sve živo tu a ne samo edite jer mislim da će to navući raju (tipa tutove,downloadove ect).

S zanimanjem pratim ovaj projekt.
Naravno da nece samo biti editi od igrica. Kao sto sam rekao, bit' ce tu svega. Contesti, giveaway ili sl.

Sve zavisi sta budu nudili. Vidjet' cemo da i radimo LiveStream @ own3d- u da nesto probamo.
ja bi da stavite na chanell od lava one pjesme da se ne traze jest da je to posebno lavova ajmo rec produkcija al lijepo bi bilo da uzmete od njega par pjesmi  .....

Da se nadje da svi i koji su gosti vide da imamo i dobru prodakciju na portalu 
Mislim da je to bezveze što si rekao za "Gamers.Ba highlight" da bude offline, ipak trenutno ima dosta moviemakera, te bih bilo dobro da se ponovo aktivira.
Svakako Subscribe sam i stavio u channel Box sa acc-a:

http://www.youtube.com/user/TWISTTERmovies
http://www.youtube.com/user/mRFear96Aid

@ sad mi nešto naleti, bilo bi dobro kad bih se na indexu nalazio nekakv dio za YT GBA Channel, ništa pretjerano.
Odlično , sve pohvale.

Predlažem vam da malo više izreklamirate ovaj kanal po gamers.ba , tako bi privkli , ne samo članove nego i posjetioce na gamers.ba.

Čao.
KRY1337 je dobar moviemaker, mogao bi vam pomoći, ali je nafuran puno, ili neće da se javlja. Slao sam mu 1337 poruka za edit, ali se ne javlja.

Mogao bih ja vidjeti da zajedno reklamiramo, da skontamo neke konteste. Ako treba neka pomoć od mene tu sam.
Obnoviti projekat "gamers.ba highlights" kada bude sredstava jer je to jedan od boljih projekata u zadnje vrijeme koji je bio pokrenut.
RainOverMe je napisao/la:
KRY1337 je dobar moviemaker, mogao bi vam pomoći, ali je nafuran puno, ili neće da se javlja. Slao sam mu 1337 poruka za edit, ali se ne javlja.

Mogao bih ja vidjeti da zajedno reklamiramo, da skontamo neke konteste. Ako treba neka pomoć od mene tu sam.
Izvinjavam se sto ti se nisam javio, ali nisam bio tu cijeli vikend, dosao sam kuci jucer oko 20:30h, pa sam zurio da uradim Top5 Episode 1. Anyways, poceo sam da editujem tvoja dva fraga, prvi sam uradio ostao mi jos awp ace na tuscanu, ne znam kad cu da zavrsim posto moram uciti. 

@tema Ja cu raditi sve Top5 epizode, saljem miire tebi link da skines i uploadujes na Gamers.ba kanal. 

Post dobio aplauz od miire

Super i svaka čast tebi.

Evo i prijedlog:

Kada se održi DOTM, POTM, SOTM etc..
Da uradite i za to video npr. uzmete sve radove i napravite nešto kao slideshow i ubacite neku muziku da bude zanimljivije. Onda napravite i intro za sve te clipove, kao neki intro na početku piše http://www.gamers.ba ili slično (kao mala reklama). I napravite neku porezentaciju o ovom sajtu. Napišete sve šta ovdje ima neke slike ubacite etc.. Malo opišete sajt.

Gl 'n hf.
KRY1337 je napisao/la:
Izvinjavam se sto ti se nisam javio, ali nisam bio tu cijeli vikend, dosao sam kuci jucer oko 20:30h, pa sam zurio da uradim Top5 Episode 1. Anyways, poceo sam da editujem tvoja dva fraga, prvi sam uradio ostao mi jos awp ace na tuscanu, ne znam kad cu da zavrsim posto moram uciti. 

@tema Ja cu raditi sve Top5 epizode, saljem miire tebi link da skines i uploadujes na Gamers.ba kanal. 
Hvala 
- Da ti nebi oduzimao previse vremena, onda cemo ako zelis da uradimo zajedno nesto. Jednom ja, jednom ti pa cemo vidjeti.

Nije bitno ko ima vise uradjenih movia i to. Radimo za dobrobit nase zajednice.

Post dobio aplauz od skile

Sad kome da saljemo demo iz cs !? kry1337 ili miiretu ili symbi !?
jasmeeN je napisao/la:
Sad kome da saljemo demo iz cs !? kry1337 ili miiretu ili symbi !?
Salji meni, jer sam ja glavni. Krypton neka radi sta 'oce ali ja sam glavni i ja zaduzujem koga zelim.

ty.
Svaka cast :D ovo ce biti nesto tipa Machinime :) dobro bi bilo da ubacite gameplay-ove i sl. ....
miire je napisao/la:
Salji meni, jer sam ja glavni. Krypton neka radi sta 'oce ali ja sam glavni i ja zaduzujem koga zelim.

ty.
Mislio je na demo-e za top 5 frags of the Week G.BA Mix, i to šalje meni pa ja kry-u. A kada kry sve odradi on će tebi poslati! 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.