Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Youtube Channel

191 pregled · 13 odgovora · otvorena 14.09.2011. u 19:52

Eh raja , danas sam došao na ideju malo bezveze da snimam ovako ove stvari što dosta raje ne zna i to npr vsync off za fps ili program za snimanje screensavera i to pa sam odlučio da napravim channel za to.

http://www.youtube.com/user/HtorchZ?feature=mhee

Trenutno još jedan video uploadam , pošto nemam pametnije posla nego ove stvari raditi pošaljite mi neke prijedloge šta da snimim šta da pomognem i to.

Kritike i ostalo naravno dobrodošlo , pa eto.

Dajte mi prijedloge ...
PAA snimaj de_infermo to mi nekako najzesce :D

edit: sorry nisam te dobro shvatio da zelis helping ja mislio snimas cs viedo pa trazis priedlog izvinjajem se stvarno :)
Nije ti loša ideja. Samo se trudi da upload-uješ što više TuT-ova. Naravno svojih.
Mozel to da se snima na nasem.. Koliko znam, nema google voice translate :S

BTW nije losa ideja.. Mogao bi ti sredit temlpate
Disconnected je napisao/la:
Mozel to da se snima na nasem.. Koliko znam, nema google voice translate :S

BTW nije losa ideja.. Mogao bi ti sredit temlpate
Kako hoćes al onda bi morao skidati Vegas i ostale zaebancije pošto sam ga izbriso pa ubacivat template pa opet al eto probaj nešto skontat ...
KillaFromManilla je napisao/la:
mani se compa, idi na kurs engleskog
A dobro niko se nije naučio rođen , za 1. srednje sam dobar kakvih ima ...
riime je napisao/la:
A dobro niko se nije naučio rođen , za 1. srednje sam dobar kakvih ima ...
Jarane posto engleski ne znas, koristi maternji jezik ^^
Dobra ideja ali samo bi ti preoporucio da ove tutorijale objasnjavas tekstualno na eng jer nekako ispada glupo kada pricas
Nauci bolje engleski, ili pricaj "balkanski".
Čuj neznaju engleski a tuku igre na engleskom, kako to uspijevate krvi vam, kako citate spellove talente iteme KAKO?
mislim da ti je velika greška što snimaš na eng. jeziku jer ti stvarno ne ide sve nešto pričaš bez nekog uvjerenja i gramatički ne tako dobro .. bolje ti je snimaj na našem jeziku i dodaj txt na engleskom nešto kao prevod...
Napravis TUT na domaci, a subtitle u videu na eng

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.