Diskusija
- Forum
1.981 pregled · 15 odgovora
Odlično al potrudi se da ostane to za šamar..Bitće manje spamera usput sve najbolje u daljnjem radu i napredovanju sa GamingMovies podforumom.
Kad napisem post sve sta mi se svidja i ne svidja i dam 4+ za neki bas dobar klip, zbog neke sitne greske /sitnice koja mi se nije dopala, a ispod mene samo 5 kamerica i komentar tipa:
''super'',
''prejako'',
''najjaci'',
''samo nastavi''
Nema nista gore.
GJ sa temom valjda ce i spam tog tipa prestati
''super'',
''prejako'',
''najjaci'',
''samo nastavi''

Nema nista gore.
GJ sa temom valjda ce i spam tog tipa prestati
Djabe mi vama pisemo pravila, kad ce opet doci neki smokljo koji ne zna ni citati i napisat' ce "BRAVO" i stavit' ce 5 zvijezda. Bolan 70% clanova zeli ove postove, bodove ili sl.
- Ali djabe, svaki post koji ne bude kako treba samar, opomena, ban sta god
miire je napisao/la:
Djabe mi vama pisemo pravila, kad ce opet doci neki smokljo koji ne zna ni citati i napisat' ce "BRAVO" i stavit' ce 5 zvijezda. Bolan 70% clanova zeli ove postove, bodove ili sl.
Realni da budemo pola nas ocjenjuje film samo onako šta vidi, nit zapažamo neke boje nit kontraste nit išta. Tako da razumijete glas ide na ono što smo vidjeli i ako nam se svidi dajemo dobru ocjenu a ako ne svidi onda lošiju i to je to. + Pola g.ba membera ne zna šta je boja snyc kamera, iskren da budem nisam ni ja veliki znalac tako da mislim da ovo nije baš potrebno
je napisao/la:
ako ništa miire je u temi mogao navesti znacenje sync-a, kamere, efekata i svega ostalog sa čime neki članovi nisu upoznati da bi se contest odradio krajnje profesionalno
to je moje mišljenje, a čto se tiče contesta GL svima
Sve ok, i ja uvjek obrazlozim ako vec pisem komentar na movie, i dam svoje licno misljenje sta mi se svidja, a sta ne 
Nego, jel neko moze malo blize objasniti sta je campath, sta kamera, ne znam jer se ne bacim moviemakingom, niti se planiram baviti

Nego, jel neko moze malo blize objasniti sta je campath, sta kamera, ne znam jer se ne bacim moviemakingom, niti se planiram baviti
FritzzYYYY je napisao/la:
Sve ok, i ja uvjek obrazlozim ako vec pisem komentar na movie, i dam svoje licno misljenje sta mi se svidja, a sta ne 

Sada će naravno biti manje spamera al opet oni odlučni da zarade jedan post morat će se namučit !
@FritzzYYYY
Campath,to ti je kamera iz trećeg lica,dakle kad mu leti iza leđa ili po zraku,nebitno imaš dosta tutoriala na youtube pa mozeš pogledat .
Sync ti je uklapanje muzike i videa,dakle primjer kao opali da se ovdje čuje neki beat al ono da se poklapa fino.
Boje ti ne moram objašnjavat to znaš .
Trebalo bi uvest da samo odredjeni memberi mogu stavljat zvjezdice .. a ostali komentarisat po ovim pravilima gore .. 
Ili da samo odredjeni memberi mogu davat 5 zvjezdica .. a ostali do 4

Ili da samo odredjeni memberi mogu davat 5 zvjezdica .. a ostali do 4
Darda je napisao/la:
Nova pravila podrazavam u potpunosti,mada ovo nisu nova pravila,odavno ovo stoji samo što se niko ne pridrzava toga .
Sada će naravno biti manje spamera al opet oni odlučni da zarade jedan post morat će se namučit !
@FritzzYYYY
Campath,to ti je kamera iz trećeg lica,dakle kad mu leti iza leđa ili po zraku,nebitno imaš dosta tutoriala na youtube pa mozeš pogledat .
Sync ti je uklapanje muzike i videa,dakle primjer kao opali da se ovdje čuje neki beat al ono da se poklapa fino.
@FritzzYYYY
A zašto ne napravite taj podforum za Moviemaking isto kao i IF, na istom principu ? Recimo ja o tome veze nemam i ne bih bio kompetentan da razlučujem šta valja a šta ne, i ja to priznajem.
Jednostavno izabrati 50-100 članova koji se bave time i za koje se zna da se razumiju u to, a ne kao što reče neko gore, dođe neki balavac sa ID-om 70k, nepismen, veze s vezom nema, i dadne 5 zvjezdica.
Jednostavno izabrati 50-100 članova koji se bave time i za koje se zna da se razumiju u to, a ne kao što reče neko gore, dođe neki balavac sa ID-om 70k, nepismen, veze s vezom nema, i dadne 5 zvjezdica.
Seksanna je napisao/la:
A zašto ne napravite taj podforum za Moviemaking isto kao i IF, na istom principu ? Recimo ja o tome veze nemam i ne bih bio kompetentan da razlučujem šta valja a šta ne, i ja to priznajem.
Seksanna je napisao/la:
Ako si vec rekao da je svaki post koji ima ispod 50 karaktera nepravilan, zasto onda nisi postavio odgovarajuce primjere dobro napisanog posta. Jer ovi tvoji su ispod 40.
HADEN je napisao/la:
Ako si vec rekao da je svaki post koji ima ispod 50 karaktera nepravilan, zasto onda nisi postavio odgovarajuce primjere dobro napisanog posta. Jer ovi tvoji su ispod 40.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.