Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Fps problem

141 pregled · 9 odgovora · otvorena 12.12.2011. u 15:10

Fps mi bio sve normalno 90 - 100 I ja naveče skidao neke drivere za grafu jer nisam imao ono kontrole grafe npr udem u grafu da isljucim vsync il nešta i kad sam to skinuo, udem u steam u cs kad fps oko 40 - 50 izleti mi frajer padne na 20 - 30. Stvarno neznam do cega pa eto ko se razumije zamolio bih da mi objasni.fps_max je 101 odma da se razumijemo. Skidao sam drivereasy i sve sam downloado sta fali i instaliro al opet ne pomaže. Ovo za grafičke opcije što sam skinuo je sve najnovije, ali znam da je do toga. Prvi put sam kad je ovako bilo odnio u radnju da poprave i sve je bilo ok 100 i opet me davo navrati da skinem opcije za grafičku. Znali neko ikako kako se ovo moze rijesit

--Ovo je kad sam sam znaci od 40 do 50
http://imageshack.us/photo/my-images/717/dedust20002lnl.png/

--Ovaj je kad 3-4 izlete
http://imageshack.us/photo/my-images/580/dedust20001jn.png/
skeniraj antivirusom komp moze biti da imas kakvog trojanca j**e ti CPU
J0k33R je napisao/la:
skeniraj antivirusom komp :) moze biti da imas kakvog trojanca j**e ti CPU :(
100 puta sam xd, maloprije sam
onda pokusaj restore sistem

Vrati na dan kad ti je bilo sve (Y) ako ne moze ni to, reinstal cs ako ni to ne moze FORMATIRAJ komp
J0k33R je napisao/la:
onda pokusaj restore sistem

Vrati na dan kad ti je bilo sve (Y) ako ne moze ni to, reinstal cs ako ni to ne moze FORMATIRAJ komp :(
kak doc do to system restore :D
friis je napisao/la:
kak doc do to system restore
u startu imas
J0k33R je napisao/la:
u startu imas
A bili mogo 1 igru da sacuvam igricu pes6 imam tu raznih patceva i morao bi ponovo instal imal šanse da to snimam nekako.
friis je napisao/la:
A bili mogo 1 igru da sacuvam igricu pes6 imam tu raznih patceva i morao bi ponovo instal imal šanse da to snimam nekako.
ne moze nije kviz zelim zelim :S
Probaj prvo defragment komp izbriši viruse itd. Ako ne može fino otvoriš komp. izvadiš sve djelove fino očistiš i ko nov. Bar je meni tako ja sam sve to uradio i popravio mi se fps
Ako nista od navedenih prijedloga ne pomaze, po meni Format i sve nanovo (vjerovatno ce ti pomoci).

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.