Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

config podesavanje

163 pregleda · 6 odgovora · otvorena 28.02.2012. u 13:17

Pozdrav gameri/ce

Skino sam config od markeloff-a, i sada kada ulazim u igru da biram koje cu ct ili tt ili puske kada kupujem, lista mi bude evo ss:

Kako da napravim ono standarno da mi bude.......

I da ne otvaram jos jednu temu, kada drzim w i a (gore i lijevo) meni ide u jednom pravcu kako da namestim ono ukrsteno da ide prije mi nije bilo tako, ja nmg bolje objasnit.....Admini ne zamjerite, a spameri kao i uvjek zaobidite!
To ti je old style menu bar, pretpostavljam da ti hoces new style, onaj crni. E to imas u opcijama ides multiplayer pa advanced i imas dole old style, bla bla! I to sto sad imas je "normalno", svi stari igraci to koriste, posto je taj novi goli ku**c!

A to za STRAFE! Prvo u konzoli namjesti da ti je strafe a i d, pa onda one sidespeed, backspeed, forspeed. I to sljedece vrijednosti
cl_forwardspeed 400, cl_sidespeed 400, cl_backspeed 400

I nije mi jasno sto skidate tudje confige, necete nista bolje pucati. lol

http://www.sk-gaming.com/member/-MorgaN-

Skini od ovog momka cfg!

Post dobio aplauz od WooDooo

1)

Multiplayer > Advanced > Buy menu type > VGUI Menes

2)

unbinduj sve pa binduj
prva
options<advanced<i promjenis ovo sa old style na vgui

drugo
kucaj ovo u konzolu

cl_forwardspeed 400
cl_backspeed 400

Post dobio aplauz od WooDooo

olenn je napisao/la:
prva
options<advanced<i promjenis ovo sa old style na vgui

drugo
kucaj ovo u konzolu

cl_forwardspeed 400
cl_backspeed 400
Tnx svima radi sve, al ti si najbolje mi pokazao stavio si i slike Admine moze momku aplauz :) tnx
To ti je old style menu bar, pretpostavljam da ti hoces new style, onaj crni. E to imas u opcijama ides multiplayer pa advanced i imas dole old style, bla bla! I to sto sad imas je "normalno", svi stari igraci to koriste, posto je taj novi goli ku**c!

A to za STRAFE! Prvo u konzoli namjesti da ti je strafe a i d, pa onda one sidespeed, backspeed, forspeed. I to sljedece vrijednosti

Skini od ovog momka cfg!;D
MorgaN je napisao/la:

Skini od ovog momka cfg!;D
dobra ti je konfiguracija :D ista moja nije da se hvalim AHAHAH

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.