Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Gather.rs [PROBLEM]

254 pregleda · 6 odgovora · otvorena 23.01.2012. u 11:33

- Dobro jutro gameri/ce,naime imam jedan problem,poceo se desavati jucer ali mislio sam da je do njih ali nije.
- Udjem u Webgather i kucam /identify pw,!auth,sve to uradim,admina kreira mec,ja se addam i dodje mi ono: [11:31] <Gather> Gather upravo pocinje na serveru 91.150.91.150:24005. Konektuj se odmah, ukucaj u konzolu: connect 91.150.91.150:24005; password pnt
- Udjem u cs,u konzolu c/p : connect 91.150.91.150:24005; password pnt,ali izbaci mi onaj cs 1.6 pop up da je pw od servera ne tacan i tako svaki put kada se addam ili subam,nije mi jasno do cega moze biti,do juce je sve normalno radilo
- SPAMMERI ZAOBIDJITE TEMU !
@Simba: Upravu si ovo mi se pocelo desavati kada sam promjenio cfg,samo mi reci do kojeg dijela cfg-a je da ne brisem sve ?
@ Nije do setinfa =(
Do tvog CFG-a je, i to je jednostavno. Samo obriši cfg ili u krajnjem slučaju reinstaliraj CS, i to ti se više neće dešavati. 

To ti nije tačno određeno, i bolje ti je da koristiš svoj CFG, a ne neki cfg f0resta/gtR-a i slično. Uvijek će ti se bolje primati na tvom CFG-u. 
Reinstal sve komponente sto imaju veze sa Gatherom.

-CS
-AC

I provijeri da li ti blokira fairwall AC,moguce da ti se windows update-ovo i da ti je postavljena blokada.

;)
To se meni cesce zna desavati !!!!!

Ja svoj problem resavam tako sto prvo ukucam pw u konzolu, i ako ti poslje pw izbaci nesto znaci da ti nije primilo pw.

Ja onda odem i ukucam u konzolu : setinfo _pw "" i onda ponovo pokusam i moze !

A kada napravis svoj cfg,a ko ti se ovo bude vise puta desavalo a da nemas resenja samo kucas : exec master.cfg ( u ovom slucaju to je moj cfg, ti stavis svo cfg i nazoves ga kako hoces !!) i onda probac connect ---.---.--.------ i 100 % ce ti raditit .

Nadam se da sam pomogo
Hvala, cao, poz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.