Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 20 bodova

Windows 7 & Cs

206 pregleda · 9 odgovora · otvorena 07.09.2011. u 23:36

Pozdrav svima!
Neki dan sam instalirao Win7. Nebi da se vratim na xp (mozda kasnije nekad) .

Dakle. fps low 40-50, a ping skoci do 80-120. Skinuo sam zadnje drivere za graficku i zvucnu, pogasio sve nepotrebne programe, ugasio UAC, Automatic Update, vsync, rate-ovi su standardni:

rate 2500
cl_rate 20000
fps_max 101
fps_modem 101

Citao sam po g.ba neke teme koje su pomogli drugima, a to su Update driajvera graficke i zvucne i jos par njih koji sam uradio ali nije pomoglo. Sry na temi, vec 2 dana se mucim da napravim cs. 
Koristim Steam cs i p48

Hvala unaprijed.

@ K1NAA 2gb rama.
- Youtube - Reduce PING/LAG in Windows 7 / games
- TCP Optimizer, samo ukucas na google i skines, besplatan i dobar programcic.

Probaj sa ovim iznad ako vec nisi ..

P.S.: Ja imam Windows 7 i sve radi extra, evo ti moje LAUNCH OPTIONS ako ih vec nisi podesio : "-w 640 -32bpp -freq 75 -noaafonts"
Nesto je do tebe to imam WIN 7 sa samo 1 GB rama i radi sve normala fps 100 ping rega 
de ako ti nije problem stavi nam konfu mozda ti je procesor low za w7 zato ti riba cs 
MaRiJo4EvEr je napisao/la:
de ako ti nije problem stavi nam konfu mozda ti je procesor low za w7 zato ti riba cs 
Evo conf:
CPU Dual Core2 3.2GHz
Ram DDR2 2x1024
Graficka Ge Force Nvida 7300 gs
:)
f0rgY je napisao/la:
Evo conf:
CPU Dual Core2 3.2GHz
Ram DDR2 2x1024
Graficka Ge Force Nvida 7300 gs
:)
7300 gs :O Imao sam grafu,to je bila prva grafa na ovom kompu,zesce je sranje,i slabo da ces ti moci zakucat 100 fps na ovome.. Probaj ugasit aero i sva ona govna,stavi windows classic temu ili sanjaj 100 fps.. a ni cpu ti nije veoma dobar za w7 .. ako oces 100 fps u cs,srusi sistem,digni XP..
7300 gs :O Imao sam grafu,to je bila prva grafa na ovom kompu,zesce je sranje,i slabo da ces ti moci zakucat 100 fps na ovome.. Probaj ugasit aero i sva ona govna,stavi windows classic temu ili sanjaj 100 fps.. a ni cpu ti nije veoma dobar za w7 .. ako oces 100 fps u cs,srusi sistem,digni XP..
Na xp sve je normala bilo 
Znaci nema mi spasa ? 
Rješenje
f0rgY je napisao/la:
Na xp sve je normala bilo 
Znaci nema mi spasa ? 
nema brate,cpu ti je uberLow za windows 7 + sa tom grafickom neces ni cod 4 moci igrat bez laga..
Imas nekoliko solucija..
1. Vrati na XP ako oces FPS 100 u CS a u ostalim starijim igrama makar 50-60 
2. Nabavi novi procesor i graficku,rama ti je dosta jer ne vjerujem da zelis neki uberHigh komp ..
Ako nisi iskljucio aero,stavi temu na windows basic ili classic (classic najbolje) pa onda probaj..
Ugasi vsync u cpanelu od grafe,pogasi sve programe imas onaj program gamebooster kina ti je stavio link.. ccleanerom si vec probao ako sam dobro procito,tako da su ti ovo solucije.. ako ti ovo ne upali,samo te 1. moze izvuc 

Post dobio aplauz od skile

nema brate,cpu ti je uberLow za windows 7 + sa tom grafickom neces ni cod 4 moci igrat bez laga..
Imas nekoliko solucija..
1. Vrati na XP ako oces FPS 100 u CS a u ostalim starijim igrama makar 50-60 
2. Nabavi novi procesor i graficku,rama ti je dosta jer ne vjerujem da zelis neki uberHigh komp ..
Ako nisi iskljucio aero,stavi temu na windows basic ili classic (classic najbolje) pa onda probaj..
Ugasi vsync u cpanelu od grafe,pogasi sve programe imas onaj program gamebooster kina ti je stavio link.. ccleanerom si vec probao ako sam dobro procito,tako da su ti ovo solucije.. ako ti ovo ne upali,samo te 1. moze izvuc 
A ebiga, moram se vratiti na xp.. nea mi druge :/
Hvala na savjetima 
Tema lock !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.