Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[TUT] Kako igrati Minecraft na G.ba serveru?

1.264 pregleda · 30 odgovora · otvorena 03.12.2011. u 11:02

Nova tema:

www.gamers.ba/mcfaq
Dobar tut hvala!

Probat cu,a nisam nikad igrao prije
Ja sad skinuo niđe veze, ne kontam uopšte šta je cilj one igre ?
Posto meni puno laga, sad me interesuje kolko je u ovoj igri bitan ping ?
Bravo za tut !
@retos gore - Igra nema cilj, upravo zato što je neograničena mogućnostima i opcijama. Ako si neupućen u bit i srž neke igre onda nemoj ni odgovarati na temu vezanu za nju.

Evo upravo skidam Minecraft opet, nikad aprije nisam igrao u MP-u, koje su razlike izmedju singleplayera i multiplayera?
riime je napisao/la:
Ja sad skinuo niđe veze, ne kontam uopšte šta je cilj one igre ?
Bit igre je da kopate, spajate i družite se sa ostalim igračima.

Znači gradiš kuću, kopaš rude, craftaš/spajaš sebi motiku, sjekiru ili lopatu, jedeš hranu, loviš, pecaš, praviš oklop, oružja, šta više da ti kažem? Ne može ti to niko objasniti dok ne probaš sam...
Meni je TUT bas onakav kakav treba da bude. Bez nekakvih bespotrebnih rijeci si ukratko objasnio sta ,kako gdje?.

Brao'!
je napisao/la:
U svakoj online igri je bitan ping, jer naravno što je on manji igra je bliža tebi. (Nadam se da znaš na šta mislim )
Al zavisi u kojim igrama u cs-u je potrebno do 40-50 za normalnu igru e sad kolko treba za minecraft da se može igrat solidno ?
Iskoristit ću priliku da čestitam osnivaču i rukovodstvu servera. GAMERS.ba Community se bogati za još jedan važan server. Želim vam napredak i da uvijek bude ljudi.
Minecraft vuce rama nenormalno. Oko 700MB rama sama ona kada je upaljena
farystr0n je napisao/la:
Iskoristit ću priliku da čestitam osnivaču i rukovodstvu servera. GAMERS.ba Community se bogati za još jedan važan server. Želim vam napredak i da uvijek bude ljudi.
Hvala ti na željama od cijele administracije minecraft servera !
Odlican tut kad dodjem sa kave skidam i ulazim 8-)
Dobar tut, hvala ti
Pozdrav opet,imam jedan problem,nakon sto odaberem nickname i kliknem start minecraft pojavi mi se sljedeće:

NIXONSTYLE je napisao/la:
Pozdrav opet,imam jedan problem,nakon sto odaberem nickname i kliknem start minecraft pojavi mi se sljedeće:

Skini novu javu sa java.com
brachika je napisao/la:
@retos gore - Igra nema cilj, upravo zato što je neograničena mogućnostima i opcijama. Ako si neupućen u bit i srž neke igre onda nemoj ni odgovarati na temu vezanu za nju.

Evo upravo skidam Minecraft opet, nikad aprije nisam igrao u MP-u, koje su razlike izmedju singleplayera i multiplayera?
Razlika sto se tice gradnje i tih fazona ja mislim da je nema, isto je. Ali ovdje moze nas 5 zajedno kopat, ici u mob arene i tako to, uglavnom zabavnije je. Mozda ce sad na otvorenju, pa mozda 2-3 dana svi pravit kuce i morat ce se prezivljavati kako znas i umijes ali nakon sto se sagradi neka solidna kucica, nadam se da cemo se aktivirati i napravit sta zajedno, ili prezivljavat sto bi bilo dobro
Evo skidam i ulazim odmahh ! !

P.S.

Hocel se na ts napraviti kakva soba za ovu igru pa da svi udjemo tu ?? ;DD
Kada hocu da udjem na Gamersov server,pise mi "Outdated Client"(skinuo sam sa ovog' linka)
Sta da radim

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.