Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Batman - Arkham City Komentari / ocjene

202 pregleda · 12 odgovora · otvorena 20.11.2011. u 21:39

Pozdrav svima.

Još malo i dugoočekivana igra stiže u prodaju. Batman Arkham City je već dostupan za korisnike XBOX 360 i PS3 platforme, a kako saznajemo, za PC, gameri će trebati sačekati još par dana, tačnije 25. Novembra je zakazan datum izlaska igre.

Batman Arkham City je nastavak najbolje igre iz 2009 godine, a proizvođač se potrudio da nam dočara igru i prikaže nam je u najboljem mogućem svjetlu.

Poboljšana grafika, i gameplay sistem, sa odličnom pričom jeste što krasi novi Batman Arkham City, pa je ovo vjerovatno najbolja igra sa superherojem ikad. Pored što imate mogućnost da igrate sa glavnim likom "Betmenom", tu je i Catwoman, Robin, koji će vam biti dostupan ukoliko preorderujete igru.

Što se tiče grafike, ukoliko posjedujete nvidiu, ovo što ćete sada vidjeti je posebno iznenađenje za vas. Nvdia pshyx daje potpuno novi ugođaj prilikom igranja, te stvara "drugačiji" ambient, a više o tome možete pogledati ovdje.

Što se tiče gameplay-a, mnoštvo novih combo poteza je dostupno, a sam gameplay igre također možete pogledati ovdje.

Par SS-ova iz igre :

Nemam ništa puno o ovoj igri reći, nego da je s' nestrpljenjem očekujem, te bi ovom prilikom zamolio bez komentara tipa "Probat ću, super je, jedva čekam", nego ako ste igrali prijašnji betmen, uradite komparaciju, etc. ...

Uživajte.
pregledao sam 5-6 videa od ovog lika : http://www.youtube.com/user/SSoHPKC?blend=1&ob=4 i mogu reci da JEDVA cekam da izadje za PC.. ima vise opcija nego asylum, puno je bolje uradjen grappling system + su tu haman svi negativci iz stripova/filmova.. nadam se da ce se "preradjena" instalacija pojaviti ubrzo
Prejako jedva cekam

Post dobio šamar od Dovahkiin

Radi ovakvih igara se isplati keširati za orginal CD. Da imam mogućnost odma bi kupio i Xbox360 i ovu igru, jer nije isto na tastaturi i na Xbox360.
meni se nesvidja stara verzija nikako
pa eto nebi reko ni da cu skinut tu novu il kako vec
neznam zasto al nije nesto igra -.-
ko igra gl hf :p
Igrao sam Arkham Asylum i mogu reći da sam se oduševio efektima i fizici igre. Od Arkham City-a mogu samo očekivati da bude na razini prvog dijela i biće dobro (mada će ga vjerovatno nadmašiti).
Zanimljivo mi je to da u Arkham City imaš čitav grad na raspolaganju za razne stvari, što je u prvom dijelu bilo veoma ograničeno.

btw. Mislim da bih trebali u igru ubaciti batmobile, i bio bih to potpuni Batman doživljaj.
Igrao sam prijasnji batman arkham island prejaka igra nema sta, ali ovaj City ce biti prejak, grafu su popravili nove gadgete uveli pricu popravili mapu prosili prejako stvarno.
Samo se nadam da nece biti bagova kao na prijasnjem batmanu :D :D
Igrao sam prijašnju verziju i mogu reći da mi se svidjela. Međutim nešto i ne očekujem ovaj dio jer mislim da mi comp neće moći podražati. U svakom slučaju vrijedi je probati ( oni koji to mogu ).
n3xu5 je napisao/la:
pregledao sam 5-6 videa od ovog lika : http://www.youtube.com/user/SSoHPKC?blend=1&ob=4 i mogu reci da JEDVA cekam da izadje za PC.. ima vise opcija nego asylum, puno je bolje uradjen grappling system + su tu haman svi negativci iz stripova/filmova.. nadam se da ce se "preradjena" instalacija pojaviti ubrzo :D
Pa dragi Nermine, nisam se od tebe nado xD ! :) Hiljade se zaradjuju hahahah xD !

Ocekivam novi PC za 3 godine, pa posle toga sve ostalo xD !
Sto ce tada biti u modi cu igrat od sad mogu samo gledat kao tele po forumima i trailere xD !

Kad se sjetim davne 1998 kad sam kao malac igro neke igrice na win 95-98 mi se divili tad jebote, a gledaj sta ljudi napravise, kakva grafika kakav gameplay !
blago onom ko ima PS3 , jer ovako trebaš da izdvojiš mnogo novca za dobar PC + igricu , ali abd ću je i ja zaigrati :)
Jel ovo onaj dio sa glavama nesto od zeca i ima onaj neki ludjak sa sesirom ? Sjecam se kad sam pisao vijest o tome, al nazalost nije prihvacena :x
upravo zavrsio main story... nekako mi se cini prekratak

bez obzira na to, odlicna igra

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.