Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Xbox 360 Problem

58 pregleda · 2 odgovora · otvorena 27.09.2011. u 16:14

Imam Xbox 360 od prošle godine i sve je bilo ok do neki dan. Kada sam ga kupio, bio je flashovan, te sam ga u januaru 2011. odnio da mu ugrade najnoviji flash (tada najnoviji). Kada sam kupio Crysis 2, izašlo mi je da se treba updateovati i ja sam prihvatio, sve je bilo uspješno. Ista stvar se desila kod još neke igre, nisam siguran koje. I prije par dana, kupim ja Dead Island. Izadje mi da se treba updateovati, ja prihvatim. On odradi update do pola i onda izadje error, probam ja opet, ista stvar. Odnesem Xbox kod čovjeka od kojeg sam naručio Dead Island, kaže on, nema problema, updateovati će ga on. Proba on, ne može, proba snimiti update na USB, pa u Xbox, opet nemože. Proba preko svih mogućih načina koje je znao (preko USB, preko druge kopije Dead Islanda, preko hard diska za Xbox) i kaže ne može, jedini način je da kupim original Dead Island, pa da tako proba, ali nije sigurno, 50% šanse da će uspjeti, a 50% da neće. Eh, ima li neki drugi način koji vi znate, jer meni sada Xbox služi kao "sakupljač prašine", ne mogu ništa, onaj error stoji, kad kliknem retry, opet isto, ne mogu igrati ni igre koje sam prije igrao. Hvala.
Gdje zivis ?

Ako si iz Sarajeva, raspitaj se malo za "ninu". On drzi servis za Xbox 360, ps3... na Ilidzi. Odnesi njemu sigurno ce znati sta treba i kako.

I ja sam mislio kupiti Gears of War 3 cim je izasao. Al mi rece onaj momak sto prodaje igrice jos nije izasao FLASH, za njega. Pa eo sad cekam, kad ce izaci da odnesem kod nine, i onda da mogu kupit igre :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.