Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Xbox 360 u Sarajevu

143 pregleda · 6 odgovora · otvorena 05.09.2011. u 21:51

Pozz , zanima me gdje se moze kupit X360 da nije cipovan u Sarajevu te kolika je cijena.

Pik.ba i ostala govna me ne interesuju
Koliko se sjećam, nije "čipovan" nego "flešovan", a možeš ga naći u IT computers vjerovatno, u Plusu, i tako po ovim boljim radnjama.
ZES je napisao/la:
Koliko se sjećam, nije "čipovan" nego "flešovan", a možeš ga naći u IT computers vjerovatno, u Plusu, i tako po ovim boljim radnjama.
IT Computers ? hahahahahahahahahahahahahhaha

@tema

imas brate kod Sirana onaj sto je otvorio radnju svoju, imam osjecaj da je tamo najsigurnije ti 
Od svih failova u zadnje vrijeme :) ovaj lik sa it computersom je oborio ja mislim sve rekorde... Treba napravit SS da ovo bude slika GODINE... Boze sacuvaj , pa drug moj te firme nema na mapi vec 3 godine duge mozda cak i vise... xD HAHAHAHAHAHA , maca potrazi 360 kod Bosanskog Kulturnog Centra u Zelenih Beretki , ili u BBI u prizemlju ili u Alti u Tehno Marketu tu sam ga preksinoc vidio :)

Al ovaj za IT Computers , nek mu admin da aplauz , zasluzio ga je :D Popravio mi je noc... Oplako sam.... :D

Od smjeha naravno :)
Imaš u BBI Centru na -1 spratu u onom CD Shopu, preko puta "IMTEC"-a. Imaš i na pijaci Sirano, ulica Titova, lik otvorio svoju malu radnju, zove se "Power Game Servis", moj drug je uzeo kod njega, ja sam uzeo u BBI Centru, obojici nam radi Xbox 360 k'o "švicarski sat". 
Sauronnnn je napisao/la:
Od svih failova u zadnje vrijeme  ovaj lik sa it computersom je oborio ja mislim sve rekorde... Treba napravit SS da ovo bude slika GODINE... Boze sacuvaj , pa drug moj te firme nema na mapi vec 3 godine duge mozda cak i vise... xD HAHAHAHAHAHA , maca potrazi 360 kod Bosanskog Kulturnog Centra u Zelenih Beretki , ili u BBI u prizemlju ili u Alti u Tehno Marketu tu sam ga preksinoc vidio 

Al ovaj za IT Computers , nek mu admin da aplauz , zasluzio ga je  Popravio mi je noc... Oplako sam.... 

Od smjeha naravno 
Brate kako da ja znam, nisam odavno u Sa  Al' eto nema veze 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.