Znaci skupio sam malo para i zelio bih da potrosim na nesto dobro. To bi bilo na Xbox Kinect ili na Wii Nintendo. Zelio bih vase misljenje. Znam da je Wii Nintendo dobar ali grafika i kvaliteta igrice mi se n svida. Za Xbox Kinect nisam nasao igrice tipa tennis i volleyball.Zelio bih znati koliko je para jedna konzola koliko druga. Znaci ko ima misljenje vase da cujem.Sta se vise isplati koliko su para igrice itd...Vase misljenje
Diskusija
[Konzole] Xbox Kinect ili Wii Nintendo
78 pregleda · 5 odgovora · otvorena 08.10.2011. u 13:50
kinect ako imas prostora to je strasno nesto pre;pre;prejako!; imaju moje rodice nije tol'ko skup 250 - 300 €
Kinect je dobar, al ti treba fakat puno prostora.. Ja kad sam kod malog rodjaka igrao to, malo je falilo da porazbijam sve pored, toliko se covjek uzivi. Predobra stvar.
kod nas se otvorio xbox 360 klub . I imaju ti laseri tj. xbox kinect , bezveze stvar .
bolje ti je uzmi si playstation 3 ili 2
bolje ti je uzmi si playstation 3 ili 2
Ako već posjeduješ Xbox 360, obavezno uzmi Kinect, bez razmišljanja. A ako misliš kupiti Xbox 360 sa Kinectom, nemoj, bolje ti je uzeti PlayStation 3 i onda si fino kupiš PS Move i igraš. U svakom slučaju, nemoj kupovati Nintendo Wii.
ako vec imas x360, onda nemoj bacat pare na kinect. kupi sebi wii zbog nintendo ekskluziva.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.