Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Limited or no connectivity wtf ?!

132 pregleda · 5 odgovora · otvorena 17.11.2011. u 23:36

Neznam jesam li fulio podforum ali evo ovo me zeza , ne stvara mi problem al me jednostavno nervira kad imam puno ovih ikonica dole .

Kako da napravim da mi ne bude limited or no connectivity , da li ce mi to nesto sjebat komp. ?

i mozel mi neko dat link od teme na g.ba , neki lik je pokazo kako ugasit v-sync na ati-evim karticama u ccc-u.

Hvala

EDIT : evo naso sam za vsync .
Probaj desni klik pa Customize notification icons.
Tako je W7 nez' je li XP.
Pa moze biti da ima netko istu IP na serveru na ISP-u to je rijedak slucaj idi u konekciju properties !
TCP/IP ! I PODESI MANUELNO IP ADRESE, AKO SE IMALO KONTAS U TO NECE BIT PROBLEM !
Control Panel -> network connections-> desni klik pa properties na Local Area Connection.. sad klikni na
internet protocol lijevim klikom jednom pa idi "properties"

Sad klikni to "Use the following IP address" i u ip address ukucaj 192.1681.1

A dole ispod 255.255.255.0 , to je to :D
Da sakrijes te ikone idi Control Panel > Taskbar and Start Menu > Oznaci Hide inactive icons > Customize i stavljaj svaku na Always hide.

Za connectivity nece ti napravit problema idi Control Panel > Network Connections > Local area connection > desni klik pa Properties i skini kvakicu sa Notify me when this connection...

Post dobio aplauz od eX

Da bi riješio problem sa connectivity, nazovi ISP i reci im da ti izdiktiraju manuelno IP adrese, i ti ih unesi.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.