Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Gather Sistem Pomoc

157 pregleda · 7 odgovora · otvorena 23.11.2011. u 19:30

Pozzz svima

Poso znam da dosat igraca voli igrati mixeve po 24h odlucio sam da pocnem napraviti gather

Posto radim u hostingu necu da kazem koji je jer cu dobiti ban ;)

Gazdi hostinga sam ponudio da napravimo gather

Nesto sam pronasao putem google ali nije dovoljno....

Ako ima neko ko je vec rukovao sa tim stvarno bih volio da mi pomogne i odmah da na pocetku kazem nece biti dzaba

Ili vec ako neko zna gdje mogu nabaviti par TuT-ova za taj gather sistem da pi postavi linkove na temu

Za kraj

HVALA SVIMA!!
Veoma kvalitetan hosting, kad im radnik misli da gather sistem moze napraviti preko tutoriala, nemam rijeci..

Jedini koji je to sposoban na balkanu i koji je to ostvario je geras1m tako da ti je to jedina opcija da se javis njemu i da se dogovorite oko cijene za prodaju gather sistema, nemoj mu se dzabe javljati ako ti gazda nema debel novcanik
53m1r je napisao/la:
Veoma kvalitetan hosting, kad im radnik misli da gather sistem moze napraviti preko tutoriala, nemam rijeci..

Jedini koji je to sposoban na balkanu i koji je to ostvario je geras1m tako da ti je to jedina opcija da se javis njemu i da se dogovorite oko cijene za prodaju gather sistema, nemoj mu se dzabe javljati ako ti gazda nema debel novcanik :)
Brate sam ga necu praviti jer nisam sposoban za to imam 2 jarana koji su veoma dobri sto se tice nekih novi softwera...
Meni je dubioza iz spina reko da je nikola dao 800€ za spinov gather i opet je sistem propao :S
pored gather.rs nemas sanse
i kao sto rece semir, pripremi parice
53m1r je napisao/la:

Jedini koji je to sposoban na balkanu i koji je to ostvario je geras1m tako da ti je to jedina opcija da se javis njemu i da se dogovorite oko cijene za prodaju gather sistema, nemoj mu se dzabe javljati ako ti gazda nema debel novcanik
A ako je zaposlen u hostingu zašto da mora znati kako radi i kako se pravi gather sistem? Ne bitno jeli game ili web host? :S

ON:

Za to ti treba ili mozak ili pare, pa vidi šta možeš nabavit
Ne vjerujem da ce ti ga iko kodirati, taj neko mora prvo da se razumije u amx i pravljene plugina pa dalje onda kodiranje sajta bla bla...Ja sam bio kontakritao tursiju sa KGB koji je vodeci koder na balkanu bar za mene, i nazalost nema vremena.

A ne vjerujem da ces naci tutorial na netu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.