Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Acquiring network address

102 pregleda · 4 odgovora · otvorena 26.11.2011. u 20:23

Pozdrav,
Koristim 2 mrezne kartice na racunalu, jednu koju imam na matičnoj ploči i drugu (D-Link DFE-528TX PCI Adapter) koju sam posebno kupio jer ova prva nije bas najbolje radila.
Internet mi je odlicno radio, bez ikakvih problema, sve do danas kada mi pokraj ikonice za konekciju pise poruka Acquiring network address. Zatim sam disable konekciju koja ide preko nove mrezne kartice i ukljucio ovu staru i javlja mi se isto. Ustekao sam kabal u laptop i na laptopu radi najnormalnije. Trazio sam rijesenje na google-u ali bezuspjesno.
Zna li itko rjesenje ovog problema?
I meni se to nekad dešava, jednostavno je to do konekcije, wireless je wireless, pa taman to i LAN bio. Ideš na Repair sve dok ne dođe sebi, moraš trpit jebiga 
Seksanna je napisao/la:
I meni se to nekad dešava, jednostavno je to do konekcije, wireless je wireless, pa taman to i LAN bio. Ideš na Repair sve dok ne dođe sebi, moraš trpit jebiga 
HAHHAHA ismijo sam se kad si na zona.ba stranici na fb psovo sve po redu xD

Post dobio šamar od eX

Uđi u Network Connections i disable obje kartice, restartiraj pc,
enable tu "koja radi i za koju si siguran da radi" , ako se opet pojavljivalo isto, provjeri njene TCP/IP postavke, po mogućnosi podesi ih kao one na laptopu, uzmi u obzir da IP bude za broj različit od onog na laptopu, tj. ako je laptop 192.168.1.10 , nek' ip te kartice bude 192.168.1.11 , ako nekad koristio oba kompa na istom netu, il' ruteru il' čemu već da ne bude frke.
Kontaktiraj ISP.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.